Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2019, 23:23
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
I ciągle ta sama śpiewka - "niech ten zrobi, niech tamten załatwi, niech ONI to zrobią".
No, z całym szacunkiem, ale tu się rozchodzi właśnie o to, że TS trzyma się powierzonych mu zadań, a działacze pobierają wynagrodzenie i współpracują z ludźmi o negatywnej proweniencji. Powierzonych zadań TS nie wykonuje albo wykonuje je źle.

W TS nie chcą tego szkolenia oddać WK S.A., a sami sobie z nim od strony organizacyjnej najwyraźniej nie radzą. Nie, nie jest tak, że reformy wymagają czasu, bo od rzekomego przejęcia TS i rozpoczęcia jego sanacji minął już prawie rok. I jaki jest tego efekt? Nastąpiła wymiana kadr?

Oczywiście można się skrzyknąć, zebrać kilkadziesiąt tysięcy złotych i opłacić osoby, które przygotują wniosek za TS. Tylko w takim razie do czego jest potrzebny TS i ludzie, którzy tam pracują?

Bardzo Cię szanuje i często się z Tobą zgadzałem. Tym razem nie rozumiem Twojej postawy. Czy możesz rozwiać moje wątpliwości?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując