Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2019, 18:56
Konrad, nie znam się, ale kilkaset tysięcy zł to raczej na lifting hotelu nie starczy (poza tym ja pisałem nie tyle o hotelu, co o obiektach Wisły w ogóle). Czy były podejmowane kroki o których piszesz nie wiem, nie pracuję, nie działam w TS. Mogę oczywiście zapytać jeśli nadarzy się okazja.

Kotyrek - ten zarząd działa od czerwca, a pretensje do nich są takie, jakby tu co najmniej dekadę byli. Ja nie wiem, jakie to są osoby, nie znam ich. Podejrzewam, że wielkich ekonomistów tam nie ma... i zapewne przydałaby im się pomoc. Nie chodzi mi o rządy kibiców, tylko o pomoc w kwestiach prawnych, rozwiązań finansowych itp. Wśród nas znajduje się wiele osób, które swoimi kompetencjami mogło by się Wiśle przysłużyć.

FraMat - jestem Wiślakiem, nie muszę mieć interesu, żeby pomagać ratować TS (żeby jasne było - ja tu nie piszę o pomocy Socios jako organizacji). Kilkanaście osób zatrudnionych w TS? Nie wiem jak miałoby to działać, przy tylu sekcjach, tylu szkolących się zawodnikach. Ilu masz zatrudnionych choćby trenerów w samej AP?

Lopez - nie mogą.

Jako dodatek do dyskusji:

https://www.tswisla.pl/komunikat-o-n...isla-krakow-2/
Odpowiedz cytując