Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2019, 03:18
Miałem na myśli to, że co miesiąc płacimy pensje czy jakieś kary piłakrzom/trenerom, któzy u nas byli przed x miesięcami/latami. I chyba to jest uwzględnione w kosztach bo długo nie powstał w 2019 roku ale płacimy regularnie w tym roku.
Jaka to jest kwota to nie wiem ale zakładając, że mamy 3 czy już nawet 4 trenerów na etacie, plus jakie sprawy z piłkarzami to się zbierze 3 czy 5 x 12 miesięcy już duża suma. Jedna pensja 10 tys zł/mies x 12 mies = 120 tys x 4 osoby i mamy 0,5 mln. Ale jak to wygląda obecnie to nie wiem bo przecież nikt o tym nie powie dokładnie

PS A czy to jest wrzucone w długi czy w stałe pensje czy w inne koszty to jest nieważne. Ważne, że ulatuje gdzieś 100 tys czy 500 tys.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując