Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2019, 00:25
Cytat:
Kolejni eksperci od L4 się pojawiają - 'zawiadomić ZUS' - pomijam że jak l4 przekroczy miesiąc to ZUS się 'sam zawiadomi'. Nie widzę tu jakoś wielu chętnych by wypisywać 'lewe recepty. Może niektórym się czasy pomyliły?
.
Serio?
W świecie gdzie się jebie w biały dzień klub piłkarski na kilka mln złotych, gdzie działają mafie, gangi itd myślisz, że nie da się bez problemu załatwić zwolnienia lewego? hehe

Cytat:
Jaroo1 chodzi mi o wyzywanie swojego własnego klubu (tak, tego boskiego naszego TS-u) rozdwojenie jaźni?
Źle się wyraziłem pisząc coś złego o TSie mam ciągle na myśli zarząd ten i poprzedni oraz środowisko ludzi skupionych wokół Towarzystwa.
TSu jako historii i tradycji nigdy bym nie wyzwał bo nawet nie ma to sensu, a mając coś do TSu miałbym też do SA bo jest ona częścią Wisły. Także by się to wykluczało żeby wysławiać SA a ubliżać TS bo jest to jeden i ten sam klub jak dla mnie.
Chodzi jedynie o zarząd TSu, który moim zdaniem rozpieprza wszystko a sam nie ma żadnych pomysłów i mocy sprawczej w czymkolwiek. Ten zarząd i poprzedni. A trzymanie w klubie reliktów typu LMM czy Czerwiński, którzy w sumie w zarzadzaniu nic nie osiągnęli i tak się przylepili do tego TSu, doprowadzając do prawie upadku, i teraz jeszcze ktoś tam się powołuje na Pana LMM, to jest paranoja.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.11.2019 o godz. 00:41.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując