Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2019, 23:43
Cytat:
Rozumiem że Wisłocki, który z gangusami nie ma i miał niewiele wspólnego, musi wiedzieć kto to jest 'Chudy' , znać jego Imię, Nazwisko i do tego wiedzieć kto jest jego dziewczyną i czy faktycznie pracowała jako kelnerka.
Pięknie bronisz Wisłockiego, widać że inteligent facet jesteś i umiałbyś z tej sytuacji wyjść z twarzą.

Niestety Wisłocki tak inteligenty nie jest, i na szczęście/nieszczęście nie potrafi kłamać.

Dlatego pytany przez dziennikarza:
Szymon Jadczak napisał, że w TS nadal są zatrudnione rodziny Sharksów. Badaliście ten temat?

Mógł odpowiedzieć: "panie skąd mam wiedzieć, kto jest czyim znajomym!" mówi:

RW: – Były pewne osoby co do których mamy wątpliwości. Zgadnijcie, co się stało, gdy się zmienił zarząd?

Czyli miał podejrzenia, które to osoby to rodziny sharków, a podejrzenia te się utwierdziły gdy osoby te poszły na L4...

To po pierwsze. A po drugie, wczoraj jadczak napisał:
Cytat:
"Chudy" którego pozdrawiają dziś we Wrocławiu kibice Wisły dostał niedawno sześć więzienia lat za narkotyki i kierowanie grupą przestępcza Sharksów. Jego żona pracuje... w TS Wisła. Rafał Wislocki nie odpowiedział mi czym się zajmuje. Przypadek? Nie sądzę.
Znowu, inteligenty facet taki jak ty, zapewne przeklinając w duchu jadczaka i wyzywając od sk..., grzecznie by odpowiedział: "dziękuje panie szymonie za informacje, jak najszybciej zbadam sprawę i udzielę panu informacji". Tymczasem nasz prezes - klubu którego wizerunek w mediach jest najgorszy w historii, nie potrafi odpowiedzieć na takie proste pytanie.

Mało tego w tym tweecie pada insynuacja:
Cytat:
Przypadek? Nie sądzę.
Jakoby Wisła/Wisłocki byli pod jakimś wpływem działania sharksów. Dlaczego nie ma stanowczej reakcji klubu, samego zainteresowanego? Dlaczego bronić go musi 1q2 na forum, zamiast błyskawicznie odpowiedzieć na tweeterze: "nie mieliśmy o tym wiedzy, postaramy się sprawę wyjaśnić, proszę nie szukać spisków itd".?

Cytat:
Kolejni eksperci od L4 się pojawiają - 'zawiadomić ZUS' - pomijam że jak l4 przekroczy miesiąc to ZUS się 'sam zawiadomi'. Nie widzę tu jakoś wielu chętnych by wypisywać 'lewe recepty. Może niektórym się czasy pomyliły?.
ZUS się sam nie zawiadamia, że zwolnienie lekarskie może być lewe. Nie maja możliwości sprawdzać wszystkich, więc wybierają losowo, reagują na donosy...

Zresztą ja nie wiem czego ty nie rozumiesz: tu chodzi o wizerunek. TS jest skompromitowany i aby odbudować zaufanie kibiców musi być nieskazitelny... Albo przynajmniej udawać nieskazitelnego.

Przecież jaki to problem aby napisać takie zawiadomienie do zusu i pochwalić się tym przed kibicami? Bo nie rozumiem.
Ddf
Odpowiedz cytując