Cytat:
|
Rozumiem że Wisłocki, który z gangusami nie ma i miał niewiele wspólnego, musi wiedzieć kto to jest 'Chudy' , znać jego Imię, Nazwisko i do tego wiedzieć kto jest jego dziewczyną i czy faktycznie pracowała jako kelnerka.
|
Pięknie bronisz Wisłockiego, widać że inteligent facet jesteś i umiałbyś z tej sytuacji wyjść z twarzą.
Niestety Wisłocki tak inteligenty nie jest, i na szczęście/nieszczęście nie potrafi kłamać.
Dlatego pytany przez dziennikarza:
Szymon Jadczak napisał, że w TS nadal są zatrudnione rodziny Sharksów. Badaliście ten temat?
Mógł odpowiedzieć: "panie skąd mam wiedzieć, kto jest czyim znajomym!" mówi:
RW: â Były pewne osoby co do których mamy wątpliwości. Zgadnijcie, co się stało, gdy się zmienił zarząd?
Czyli miał podejrzenia, które to osoby to rodziny sharków, a podejrzenia te się utwierdziły gdy osoby te poszły na L4...
To po pierwsze. A po drugie, wczoraj jadczak napisał:
Cytat:
|
"Chudy" którego pozdrawiają dziś we Wrocławiu kibice Wisły dostał niedawno sześć więzienia lat za narkotyki i kierowanie grupą przestępcza Sharksów. Jego żona pracuje... w TS Wisła. Rafał Wislocki nie odpowiedział mi czym się zajmuje. Przypadek? Nie sądzę.
|
Znowu, inteligenty facet taki jak ty, zapewne przeklinając w duchu jadczaka i wyzywając od sk..., grzecznie by odpowiedział: "dziękuje panie szymonie za informacje, jak najszybciej zbadam sprawę i udzielę panu informacji". Tymczasem nasz prezes - klubu którego wizerunek w mediach jest najgorszy w historii, nie potrafi odpowiedzieć na takie proste pytanie.
Mało tego w tym tweecie pada insynuacja:
Jakoby Wisła/Wisłocki byli pod jakimś wpływem działania sharksów. Dlaczego nie ma stanowczej reakcji klubu, samego zainteresowanego? Dlaczego bronić go musi 1q2 na forum, zamiast błyskawicznie odpowiedzieć na tweeterze: "nie mieliśmy o tym wiedzy, postaramy się sprawę wyjaśnić, proszę nie szukać spisków itd".?
Cytat:
|
Kolejni eksperci od L4 się pojawiają - 'zawiadomić ZUS' - pomijam że jak l4 przekroczy miesiąc to ZUS się 'sam zawiadomi'. Nie widzę tu jakoś wielu chętnych by wypisywać 'lewe recepty. Może niektórym się czasy pomyliły?.
|
ZUS się sam nie zawiadamia, że zwolnienie lekarskie może być lewe. Nie maja możliwości sprawdzać wszystkich, więc wybierają losowo, reagują na donosy...
Zresztą ja nie wiem czego ty nie rozumiesz: tu chodzi o wizerunek. TS jest skompromitowany i aby odbudować zaufanie kibiców musi być nieskazitelny... Albo przynajmniej udawać nieskazitelnego.
Przecież jaki to problem aby napisać takie zawiadomienie do zusu i pochwalić się tym przed kibicami? Bo nie rozumiem.