Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2019, 17:21
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Gość ich widział przez 2 tygodnie. Widocznie grają Ci, którzy na treningach wyglądają najlepiej.

Ma wystawić w swoim 1 meczu juniorów, czy Szotę, który nawet z Błękitnymi nie umiał grać ?
Każdy chcę wygranej, ale nie krytykujmy wszystkich przed, tylko po.

Śląsk też bez Łabojko i Brozia dziś.
jesli pijesz do mnie , to po prostu spodziewalem sie zmian - bo gorzej byc juz nie moglo - i druzyna grajaca na poziomie obecnej 2 ligi nie moze grac gorzej , osobiscie zaryzykowalbym ( bo nic innego juz w tym nie wchodzi w gre) Brozio z Buksa w ataku , albo Brozio na ofens pom pod Buksa, Graboski za Sadloka - wiem , ze slaby ale Sadlok tez jest dramatyczny wiec na jedno wyjdzie a pozycja mlodziezowca obstawiona , w obronie nie ma za duzo pola manewru bo same wozy z weglem wiec tu szkoda o czyms polemizowac , skoro ma sie drmatyczna obrone to moze trzeba zaryzykowac na duzy atak ? Basha - to ani nie def pom ani nie ofns pom - wiec kolejna pozycja ktora nie zagraza w niczym przeciwnikowi .....skoro sie nie ma obrony to trzeba wyjsc ultra ofensywnie i liczyc na cud ....moja propozycja ryzyka ; Buchal - Bury , Wasyl ( niestety) , Klemenz ( niestety) - w przypadku ich trafgicznej gry sprobowac Sadloka na srodku - Grabowski na lewj ( tak samo beznadziejny jak Sadlok wiec tam nic by sie nie zmienilo) - KUBA - Basha, Vukan (chuca) - Brozio na ofens pom - Silva, RB9 ----- Buksa ....gorzej nbyc nie moze- ale moze efekt zaskoczenia by sie choc raz udal ...to juz taki eksperyment nad umierajacym organizmie - albo klasyczne 4-4-2 - z broziem i Buksa w przodzie - basha - Vukanem (chuca) w srodku i z Kubą i Silva albo RB9 na lewej - Kuba z RB9 mogliby co jakis czas zmieniac strony
Odpowiedz cytując