Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2019, 16:13
universe napisał(a):Wyświetl post
Oho ho, łaskawco, a mam prawo do swoich obserwacji czy takiego prawa nie mam?

Ktoś krzyknął â€Huzia na Józia“ i wszyscy bez żadnej refleksji huzia na józia, a ty dodatkowo jakiś taki nadgorliwy.. wyjatkowo chamski wobec osób obecnie działających w TSie.

Ponieważ widzę, że sztuka czytania ze zrozumieniem jest ci całkowicie obca to streszczam, że ja wogole o tych osobach się nie wypowiadam, jeśli już muszę teraz to powiem, że mam ogromny szacunek dla pana Wisłockiego za jego kapitalną robotę kiedyś (umiejętne łączenie wszystkich nitek ratunkowych) a teraz cieszę sie ze chce spokojnie kontynuować rozmowy.

Bardzo szanuję każdego kto w jakikolwiek sposób przyczynił się do ratowania Wisły a już zwłaszcza tzw.Trio.

Nie zmienia to faktu, iż pan Jażdżyński zaskoczył mnie in minus w ostatnich dniach swoim zachowaniem (takie tantrum w gazetach: ma być teraz natychmiast i tak jak ja chce!) a ogólnie mało optymistycznie to wszystko wygląda od kilku miesięcy. I tylko do tego się odnosze, OK? Zastanawia mnie taki nagły publiczny atak, zupełnie dla mnie niespodziewany, wydaje mi się iż nie jest podyktowany tylko i wyłącznie impasem w rozmowach.

EOT

Zabawne że ataki na trójkę zaczęły się o wiele wcześniej Twoje insynuacje nt. Jażdżyńskuego są żałosne i jasno pokazują po co tu się nagle uaktywniłeś, cwaniaczku. Jażdżyński wyszedł do mediów ze 100%-wym poparciem reszty żeby obnażyc pajacy z TS-u i przerwać kłamstwa, plotki i niedomówienia kolportowane przez ludzi takich jak Ty. Tweet brata Kuby Błaszczykowskiego mówi na ten temat wszystko. To nie był wściekły atak tylko odpowiedź na kampanie dezinformacji ludzi związanych z TS.

Możesz tutaj rzucać dowolnymi insynuacjami, kłamstwami i głodnymi kawałkami o dzeciaczkach, ale z faktami nie wygrasz. Dzięki wywiadowi z Jażdżyńskim kibice wiedzą o co chodzi i są wściekli - zgadnij na kogo? Wywiad Wisłockiego i jego "oficera prowadzącego" (czy kim on tam jest) tylko pogrążył bardziej TS, pokazał kto jest kim, kto opiera się na faktach a kto .......i głodne kawałki pod publiczkę. Tylko ludzie nie chcą już słuchać nikogo z TS-u. Mają ujemną wiarygodność.

Tak jak Ty wyjeżdzając z takimi tekstami.

TS chce grać na zwłokę? Powodzenia - mają miesiąc. Wojnę informacyjną już przegrali, kibice nie staną za TS-em. Nie Ci normalni, zwykli kibice których jest 99%.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.11.2019 o godz. 16:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując