Wyświetl pojedynczy post
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2019, 10:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Gówno rozumiesz, albo udajesz głupiego.

Nieważne czy w TS-ie panoszą się gangsterzy czy zwykli idioci, nieważne że chcą dobić klub na którym pasożytowali, bo cała Wisła zawsze razem i morda w kubeł? Obawiam się że to tak nie działa i .......enie o dzieciaczkach nikogo już nie rozczuli. A mieszanie aktualnej sytuacji sportowej (czyją jest ona winą?) do tego wszystkiego jest żałosne.

Wielu osobom się już zwyczajnie ulało od pomysłów TS-u.
Oho ho, łaskawco, a mam prawo do swoich obserwacji czy takiego prawa nie mam?

Ktoś krzyknął ”Huzia na Józia“ i wszyscy bez żadnej refleksji huzia na józia, a ty dodatkowo jakiś taki nadgorliwy.. wyjatkowo chamski wobec osób obecnie działających w TSie.

Ponieważ widzę, że sztuka czytania ze zrozumieniem jest ci całkowicie obca to streszczam, że ja wogole o tych osobach się nie wypowiadam, jeśli już muszę teraz to powiem, że mam ogromny szacunek dla pana Wisłockiego za jego kapitalną robotę kiedyś (umiejętne łączenie wszystkich nitek ratunkowych) a teraz cieszę sie ze chce spokojnie kontynuować rozmowy.

Bardzo szanuję każdego kto w jakikolwiek sposób przyczynił się do ratowania Wisły a już zwłaszcza tzw.Trio.

Nie zmienia to faktu, iż pan Jażdżyński zaskoczył mnie in minus w ostatnich dniach swoim zachowaniem (takie tantrum w gazetach: ma być teraz natychmiast i tak jak ja chce!) a ogólnie mało optymistycznie to wszystko wygląda od kilku miesięcy. I tylko do tego się odnosze, OK? Zastanawia mnie taki nagły publiczny atak, zupełnie dla mnie niespodziewany, wydaje mi się iż nie jest podyktowany tylko i wyłącznie impasem w rozmowach.

EOT
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując