Wehrmacht napisał(a):

|
To jest to co pisalenm (i w Twoim konkretnym przypadku zauwazylem juz dawno)- oportunizm. Ciebie kompletnie nie interesuje kto ma do czego prawo i racje z zalozenia. Ciebie interesuja dorazne korzysci na tu i teraz. Racje, moralne prawo, historie i tradycje ma za soba Wisła Kraków pilki noznej. Reszta jest tylko efektem prawniczego âsprytuâ TSu, ktory we wrogi sposob kilka lat temu zastrzegl cos do czego nie mial zadnego prawa. Ech... to jest jak dyskusja z ludzmi z Koreii Polnocnej mozna gadac, tlumaczyc, a to gorzej niz grochem o sciane. Kompletnienic, ale to NIC nie dociera. Klapki na oczach BO TS!!!
|
Akurat jestem neutralny w tym sporze więc nie mów o klapkach na oczach, bo wcześniej u Ciebie mogą wystąpić niż u mnie i przepraszam bardzo, ale mam w nosie moralność, jak mogę coś stracić. Obecna sytuacja, to nie są doraźne korzyści na tu i teraz tylko właśnie na przyszłość. Nie chcę widzieć herbu Wisły na aukcji, bo ktoś nie zrobił wszystkiego aby zabezpieczyć ten stan rzeczy. Nie znam się na prawnych kruczkach i dlatego pytam o najlepsze rozwiązanie. Jeśli najlepszym by było w całości oddanie do SA i wynajęcie TS, to niech i tak będzie. Ciekawe co byś powiedział w przypadku spadku z ligi i zwijaniu żagli i późniejszym problemem z kupnem całości praw. Jesteś naiwny skoro myślisz, że w dzisiejszym świecie, a zwłaszcza biznesu liczy się moralność itp.