maaarcin napisał(a):

Ale myślicie, że zarząd Socios nie wie jakie są nastroje i jakie oczekiwania? Jestem przekonany nawet, że cały zarząd uważa, że klub powinien trafić do trio. Jestem wręcz przekonany, że 99% członków Socios tak uważa. Wie również co się stanie, jeżeli obie strony nie dojdą do porozumienia.
Mają spotkanie na początku tygodnia z TS. Myślę, że trzeba po prostu poczekać.
|
A co do tego - ja na przyklad, ze swoim skromnym zdaniem i opinia, uwazam, ze Zarzad Socios, znajac doskonale nastroje i co wazniejsze konsekwencje rowniez dla siebie i calej organizacji ewentualnego upadku SA powinien nie tyle probowac mediowiac czy doprowadzac do porozumienia, ale jednoznacznie i stanowczo opowiedziec sie za ekipa ratunkowa oraz wywierac w miare swoich mozliwosci presje na TSie w tej sprawie.
Pomijam oczywscie kwestie ile by to dalo, bo raczej TS ma w dupie kibicow i ich zdanie skoro zyje z innych zrodel, ale tak czy siak takie dzialania powinny byc podjete.
Osoby ktore pisaly wczesniej o tym ze Socios powinno wewnetrznie wypracowac swoje wspolne oficjalne stanowisko (jesli jest taka potrzeba by te dobrze znane wszystkim nastroje udokumentowac) w mojej opinii tez maja racje w tym wzgledzie.