Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2019, 12:23
Cytat:
Jaroo1 trafiłeś w sedno sprawy, dlatego jest ultimatum (zresztą na dogadanie było bardzo dużo czasu) nie będzie żadnej symbiozy, pasożytowania czy jak to zwał SA-TS przynajmniej pod wodzą naszej trójki, i dlatego mają moje 100% poparcie.
To jest moje zdanie ale nie tylko moje a też po prostu zbiór kilku postów z tego wątku, bo TS jest niemiłosiernie zbesztany z błotem w tym temacie (w sensie temacie na forum) i nikt nie pozostawia na nich suchej nitki. jedynie osoby typu Serka, które chyba mają za miękkie serce i chcą miec twarda dupę, oszukują się, że TS chce/może dobrze bo przecież to tradycja, kibice i w ogóle.
Widać gołym okiem jaki stosunek ma społeczność kibiców Wisły do TS.

A co do wątku politycznego to też myślę, że coś jest a rzeczy. Tu jest splot x kombinacji. Mamy wielopłaszczyznowy problem ale nie chce mi się wierzyć, że przez tyle lat jest źle, źle i co raz gorzej. Nie przesadzajmy, że Wisłą czy TSem nie moga się zając nigdy ludzie kompetentni i że jedyny pomysl na rowój to tak na prawde wegetacja na pieniądzach od sponsora. Sponsor ucieknie i trzeba sekcje zamykać bo nie ma pomysłu na dalsza działalnosć.
Kurde, to jest Kraków, środek miasta, tereny w środku miasta, rzesza kibiców, klub, który przez prawie 2 dekady rozwalał system na arenie krajowej a i w Europie wstydu nie było. To nie jest Nieciecza ze stadionem w polu i 700 osobowa wsią. I na serio TS i SA to jedynie generowanie długów i nic więcej z tego nie można wyciągnać?
Cytat:
Jaki ma interes TS w upadku SA? Bedzie startowal od zera. A jak TS doprowadzi do upadku to chyba duza ludzi nie ebdzie chdozic na stadion jak beda lascicielem?
A może interes w gruntach. To jest żywy materiał, który można spieniężyć. Zresztą co im, ze Wisła upadnie? Upadnie to się odrodzi za x lat. Plus mają taki, że nie mają żadnej konkurencji wśród kiboli. To nie jest Zawisza, że odstawią Osucha i założą nowy klub. TS ma prawo do herbu itd kibice są w dupie. Nie ma organizacji, która się połaszczy żeby budować Wislę od zera od B klasy. Wisła upadnie to zaczną od 4 ligi, bez długów, kibiców niech mniej chodzi (a może będzie ruszenie jak na Widzewie?). Odrodza się kiedyś to kibice wrócą. Także żyć nie umierać, co by nie było to będzie dobrze. A najwazniejsze to zachować monopol i wladzę bo jak widać na klubie można robic dobry hajs, tylko trochę WSH przesadziło i za szybko chciało te miliony wypompować i wyszły długi. Także to są stołki jak u polityków. Władza, kasa, zero odpowiedzialności. I tacy ludzie, którzy nic nie potrafią i nic im w życiu nie wyszło lubią takie ciepłe posadki.
Oczywiście trochę przesadzam i jadę na ostro ale taka jest prawda. Ich wszystko .... obchodzi. Aby była kasa i władza a wszystko się w sumie samo kręci. Będzie 4 liga to będzie, co za problem dla ludzi, którzy oddawali Wisłę Meresiowi, Vannie lub pozwalali na jawne okradanie przez WSH?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując