@universe
Czytałeś wywiad z Jażdżyńkim? Myślisz, że od tak tydzień temu usiedli do rozmów i postawili ich pod ścianą? Rozmowy przeciągają się od dawna a termin określenia się co dalej zbliża się nieuchronnie. Do końca roku muszą ostatecznie zdecydować. Poniżej przytoczę Ci fragmenty wywiadu.
Cytat:
|
"Z przedstawicielami nowego zarządu TS po raz pierwszy spotkałem się już w lipcu. Po tym co usłyszałem musiałem dać sobie trochę czasu i od września rozpoczęliśmy rozmowy z prezesem Wisłockim. Po kilku tygodniach wydawało się nawet, że doszliśmy do porozumienia a do doprecyzowania zostały szczegóły, ale po kilku dniach otrzymałem informację, że zarząd w pełnym składzie nie wyraził zgody na realizację ustaleń. W tej sytuacji następnym krokiem były dwa spotkania pomiędzy nami a władzami TS, z zarządem w pełnym składzie i komisją rewizyjną. Na pierwszym pojawiła się cała nasza trójka ze wsparciem Dawida (Błaszczykowskiego). Było ono na tyle emocjonalne, że na drugim byliśmy już sami z Kubą. Niestety nie zrobiliśmy przez ten cały czas żadnego istotnego kroku w kierunku porozumienia. Przed pierwszym spotkaniem wysłaliśmy nasze stanowisko na piśmie tak, aby wszystko było jasne i precyzyjne, na drugim poprosiliśmy o odpowiedź w takiej samej formie [...]
|