|
Ja to w ogóle nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego TS w ogóle pozwolił na przejmowanie klubu trio? Mieli takie same możliwości na starcie co każdy więc sami (TS) mogli ratować klub. Skoro sa tacy mocni i chcą rządzić to czemu szukają inwestora?
Druga kwestia, że oni chcą aby frajer zajmował się klubem, dawal kasę a oni z tylnego fotela będa stawiać warunki i kosić kasę. Żenada.
Trzecia sprawa, co to za przejęcie klubu skoro najwazniejsze tematy i najbardziej dochodowe mają być dalej w rękach TS? Jak chca klub sprzedać to chyba cały a nie tylko długi... Żenada w ....
Czwarta sprawa, wyobraźmy sobie, że trio szuka inwestora. Pierwsze spotkanie i już leci na nim do potencjalnego inwestora "no wiecie, przejmiecie zadłużony klub, bez swojego stadionu, z pojebanym urzedem miasta, z TSem, ktory bedzie brał kasę z tego i tego i nie odda wam tego i tego". No już widzę te zadowolone miny ludzi, ktorzy mają wlożyć w klub kilkadziesiąt milionów i nawet nie miec pełni władzy i własności hehe
PS I z tego tytułu, że ten klub to tarapaty, długi, zjebane miasto i jeszcze TS robi problemy to śmiać mi się chce jak ktoś wyżej tutaj mówił, że trio powinno dać za Wislę kilkadziesiąt mln a jak nie to niech spada skoro chce bez wkładu to wziąć (chociaż te 4,5 mln to byłby ten wkład przeciez).
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|