Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2019, 00:23
Zważywszy na to, że życzę naszej trójce właścicielskiej jak najlepiej i jestem im ogromnie wdzięczny za wkład w klub, a do TS'u mam bardzo ambiwalentny stosunek (żeby nie powiedzieć negatywny) to po przeczytaniu przekazu medialnego uważam, że to nasze trio z SA się dziwnie zachowuje.

To co proponuje TS jest rozsądne, zarówno w przypadku logotypów i praw do nazwy klubu jak i samej akademii. Co do sklepu - to TS go zakładał i go prowadzi - SA mając prawo do logotypów i nazwy może otworzyć swój - nie rozumiem dlaczego TS po zainwestowaniu w niego miałby go oddawać SA niestety i wcale się nie dziwię, że TS oczekuje opłacalnej dla nich oferty.

Mam nadzieję, że się dogadają. Ja bardzo nie lubię jak ktoś stawia ultimata i pędzi do prasy z takimi rzeczami, także bardzo duży (żeby nie powiedzieć zajebisty) minus dla naszego trio, a konkretnie dla Jażdżyńskiego. Jeśli trio nie zależy żeby się dogadać i nie okażą jakiejkolwiek elastyczności w negocjacjach to będzie tylko i wyłącznie ich wina, jeśli to pierdyknie z hukiem.
Odpowiedz cytując