Dive Pirate napisał(a):

|
Możecie się podśmiechiwać ale tu naprawdę nie ma z czego, bo jak to wszystko pierdyknie to nie będzie co zbierać.
|
No ale przeczytaj, co Ty piszesz? Rozmawiamy i rozmawiamy, a Ty dochodzisz do wniosku, że najlepiej żeby były dwa znaki i żeby SA została przy swoim logo. Taka sytuacja ma miejsce przecież i nie pasuje ta sytuacja spółce. I mi też nie pasuje, bo chciałbym by Wisła Kraków SA używała historycznego herbu Towarzystwa Sportowego.
pomeran napisał(a):

Tylko radykalne cięcie i rozwód totalny pomiędzy Ts a SA. Niech się Ts zajmie szkoleniem młodzieży, które przecież tak mistycznie chce wspierać Gmina Kraków. Jeśli bez piłki updną to co to wg ciebie oznacza
W świetle ostatnich lat, Wisła Kraków SA nie jest w żaden sposób moralnie/historycznie itp,itd zobligowana, aby utrzymywać organizacje która praktycznie doprowadziła do jej upadku. Skoro pewnym grupom udało się wpływać na TS, historia prędzej czy później może się powtórzyć. Całe towarzystwo nie może egzystować na plecach sekcji piłkarskiej. Musi nastąpić całkowite oddzielenie tych 2-óch podmiotów.
|
Czy ja gdziekolwiek napisałem, żeby TS mieszał się w sprawy piłki nożnej, do tego seniorskiej? Jeśli SA zostanie przejęta przez "trio", to przecież odetnie się od Towarzystwa i będzie całkowicie samodzielnym podmiotem. Co do jednego sklepu, to SA skłania się do takiej formy, więc Wam już więcej nie pasuje, niż ludziom ze spółki

Jeden sklep, TS rezygnuje ze sprzedaży gadżetów i otrzymuje jakiś tam % czy kwotę od SA z zysków. Co w tym jest niesprawiedliwego? Przecież nikt nie pisze o podziale 50/50