serek.c2 napisał(a):

Wiemy.
Co mógł więc w takim razie wg Ciebie sprzedawać sklep TS? Czepki i szachy, bo tshirty, szaliki i inne gadżety są zarezerwowane dla piłki nożnej? Jak odróżnię gadżet piłkarski? Portfel to gadżet piłkarski? Szalik piłkarski? Może poduszki albo kubki? Koszulkę retro TS zapowiadał chyba już w marcu... Nie popadajmy w jakieś paranoje, niech się oba podmioty dogadają, zrobią porządny sklep i zarabiają, dzieląc zyskiem. Dla każdego starczy (a TS bierze pod uwagę zamknięcie własnego sklepu).
O AP pisałem wyżej.
|
Serku idziesz w demagogię, TS może sprzedawać cokolwiek chce jeśli chodzi o swoje sekcje czy to szachy czy kosz, bierki, cymbergaj czy cokolwiek innego tam mają.
Gadżety piłkarskie powinny być tylko dla SA i osób które chcą ciągnąc ten wózek. Dlatego jest problem znaku i nazwy bo TS chce sianka z pamiątek a pewnie tylko na piłce mogą zarobić.
Ja się wczoraj pytałem jak chcesz rozwiązać sprzedaż pamiątek piłkarskich przez TS oraz SA ? Nie odpowiedziałeś ale może masz jakieś pomysły ? Dla osób myślących logicznie i pragmatycznie nie można tego dzielić bo to jest bez sensu.