|
@serek.c2
Nie uważasz że to trochę brzmi, jak bronienie świętego graala albo komnaty bursztynowej?
Ja wiem(chociaż Cię osobiście nie znam - pewnie z mojej winy) że chcesz dobrze ale odchodzimy trochę od sedna.Sama 'Biała Gwiazda' nie zagra a jestem przekonany że nikt konkretny nie siądzie do stołu z TS by ona zagrała.
A z obecnymi (nie do końca) właścicielami, jest szansa że siądzie, tyle że muszą oni mieć pełnie władzy w piłkarskiej Wiśle, tak Herb, jak i Akademię.
Mogę nawet odwrócić sytuację - jeśli boimy się upadku S.A to jak się nie bać upadku TS, gdzie ich podstawowy zarobek to ponoć Akademia i 'koszulki z Herbem', bo ja nie wiem kto te koszulki dziś kupuje, oprócz turystów?.
Gdzie cały czas mam nadzieje że ta cisza ze strony TS to nie po to by lepiej się odgryźć SA, tylko po to by puścić w niepamięć ten słynny wywiad i sprawę rozwiązać tak by udało się osiągnąć kompromis.
Jak się nie da to wszyscy leżą.
ps. tzn Wisła jako klub leży bo pewnie i po stronie TS, jak i zdecydowanie po stronie S.A - sami ludzie sobie w życiu poradzą.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.11.2019 o godz. 21:44.
|