Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2019, 17:15
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Juz abstrahujac od tego ze nie napisalem niczego takiego to mocno mijasz sie z prawda. Poczytaj wywiady z naszym trio gdzie jest jasno pokazane ile z tego dlugu powstalo przed marzenka i reszta zlodziei (bodajze 10 z 40 to ich sprawka) - chociaz wiadomo ze to co zrobila ta banda wykradcza daleko poza szkody finansowe. Oczywiscie ze Cupial nie jest winny upadkowi, wrecz przeciwnie jest jednoznacznym ojcem naszych sukcesow. Ale popelnil bledy ktore teraz odbijaja sie czkawka i proba tez negowania tego jest bez sensu. Nic nie jest czarno-biale wiec nie wiem w jakim swiecie zyjesz. Cupialowi jestem TYLKO I WYLACZNIE wdzieczny za wszystko ale koniec koncow nie byl idealny i to on uruchomil spirale oddajac klub Meresinskiemu. Nie wazne ile wykrzyknikow i inwektyw uzyjesz to rzeczywistosci nie zmienisz. A trenerow Cupial zmienial jeszcze czesciej Zauwaz do czego sie odnosilem piszac wiadomosc ktora jako pierwsza cytowales. Nie szukam winnym w cupiale tylko podkreslam ze jesli obecne wladze TSu ocenia sie za 20 lat kiedy ich nie bylo to wychodzi ze trzeba by bylo zrobic to samo patrzac na nasze trio co jest po prostu idiotyczne. A jesli zaraz mi zarzucasz ze bronie Sarapaty to ja sie juz zalamie
Ty jesteś trzeźwy? Wygląda na to, że nie bardzo, bo nie wiesz jakie słowa wypluwasz. Dokładny cytat z Ciebie: "I odpowiadajac na pytanie - nie, nie tylko TS doprowadzil SA do ruiny. Zrobil to tez cupial i "ostatnie 20 lat". ". Coś do dodania? Pomijam, że żyjesz w narracji stworzonej przez TS(opanowany przez bandytów) i SKWK. Chodzi mi tutaj o kwestię zadłużenia.
Nie wiem jakie błędy Cupiał popełnił, bo nikt ich tutaj nie przytoczył. Na Meresińskiego nabrało się wielu ludzi w Polsce(chłop od lat żyje z przekrętów i takie mamy państwo, że sobie chodził po ulicach i popełniał kolejne przestępstwa). Cupiał mógł po prostu zniknąć(jak Wojciechowski, Drzymała) i spuścić ten klub do 4-5 ligi, ale tego nie zrobił. Jedyny minus jego kadencji to kwestia szkolenia. Tak to mogę jedynie w superlatywach się o nim wyrażać.
SA miała kłopoty, ale przy sprawnym zarządzaniu to po kilku latach można było to unormować. Jesienią zeszłego roku sytuacja była tragiczna. Wystarczyły 2 lata wyprowadzania pieniędzy(i nie spłacania długów), żeby z sytuacji złej przejść do bankructwa. I jakich ja inwektyw używam? To przede wszystkim Ty obrażasz Cupiała. I gdzie ja coś napisałem o bronieniu Sarapaty? Naprawdę jesteś pod wpływem środków ...
Odpowiedz cytując