Ty jesteś trzeźwy? Wygląda na to, że nie bardzo, bo nie wiesz jakie słowa wypluwasz. Dokładny cytat z Ciebie: "I odpowiadajac na pytanie - nie, nie tylko TS doprowadzil SA do ruiny. Zrobil to tez cupial i "ostatnie 20 lat". ". Coś do dodania? Pomijam, że żyjesz w narracji stworzonej przez TS(opanowany przez bandytów) i SKWK. Chodzi mi tutaj o kwestię zadłużenia.
Nie wiem jakie błędy Cupiał popełnił, bo nikt ich tutaj nie przytoczył. Na Meresińskiego nabrało się wielu ludzi w Polsce(chłop od lat żyje z przekrętów i takie mamy państwo, że sobie chodził po ulicach i popełniał kolejne przestępstwa). Cupiał mógł po prostu zniknąć(jak Wojciechowski, Drzymała) i spuścić ten klub do 4-5 ligi, ale tego nie zrobił. Jedyny minus jego kadencji to kwestia szkolenia. Tak to mogę jedynie w superlatywach się o nim wyrażać.
SA miała kłopoty, ale przy sprawnym zarządzaniu to po kilku latach można było to unormować. Jesienią zeszłego roku sytuacja była tragiczna. Wystarczyły 2 lata wyprowadzania pieniędzy(i nie spłacania długów), żeby z sytuacji złej przejść do bankructwa. I jakich ja inwektyw używam? To przede wszystkim Ty obrażasz Cupiała. I gdzie ja coś napisałem o bronieniu Sarapaty? Naprawdę jesteś pod wpływem środków

...