Wyświetl pojedynczy post
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2019, 15:23
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Przecież napisałeś, że to m. in. Cupiał doprowadził nas do ruiny(chyba nas z niej dźwignął, to po pierwsze), a w rzeczywistości oddawał SA w dobrej sytuacji finansowej(z długami, ale bez tragedii). Wystarczyło nie kraść milionów złotych(a niektóre szkody są trudne do oszacowania) i znać się na biznesie(bo tylko debil zatrudnia co chwilę nowego trenera. Po Wdowczyku miał być to kolejny, rodzimy trener, który miał tu popracować 3-4 lata, a nie jakieś wynalazki), a dzisiaj byłoby już po kłopotach finansowych. Ale skończyło się na wyprowadzaniu pieniędzy + pobieraniu kosmicznych pensji oraz na traceniu kolejnych piłkarzy za grosze(bo się kradło). Cała kadencja Sarapaty to porażka za porażką. Kobieta o inteligencji pantofelka(razem z Dukatem). Już w czasie pierwszego wywiadu widać było, że tam w głowie hula wiatr i ktoś taki miał rządzić w klubie... to porządził(dbając o interesy Miśka i Zielaka).
Juz abstrahujac od tego ze nie napisalem niczego takiego to mocno mijasz sie z prawda. Poczytaj wywiady z naszym trio gdzie jest jasno pokazane ile z tego dlugu powstalo przed marzenka i reszta zlodziei (bodajze 10 z 40 to ich sprawka) - chociaz wiadomo ze to co zrobila ta banda wykradcza daleko poza szkody finansowe. Oczywiscie ze Cupial nie jest winny upadkowi, wrecz przeciwnie jest jednoznacznym ojcem naszych sukcesow. Ale popelnil bledy ktore teraz odbijaja sie czkawka i proba tez negowania tego jest bez sensu. Nic nie jest czarno-biale wiec nie wiem w jakim swiecie zyjesz. Cupialowi jestem TYLKO I WYLACZNIE wdzieczny za wszystko ale koniec koncow nie byl idealny i to on uruchomil spirale oddajac klub Meresinskiemu. Nie wazne ile wykrzyknikow i inwektyw uzyjesz to rzeczywistosci nie zmienisz. A trenerow Cupial zmienial jeszcze czesciej Zauwaz do czego sie odnosilem piszac wiadomosc ktora jako pierwsza cytowales. Nie szukam winnym w cupiale tylko podkreslam ze jesli obecne wladze TSu ocenia sie za 20 lat kiedy ich nie bylo to wychodzi ze trzeba by bylo zrobic to samo patrzac na nasze trio co jest po prostu idiotyczne. A jesli zaraz mi zarzucasz ze bronie Sarapaty to ja sie juz zalamie
Odpowiedz cytując