serek.c2 napisał(a):

No to nie wierz, nie moja sprawa.
Obiekty to ruina, z budżetu dostają niewielkie pieniądze. Zdobyte przykładowo przez TS środki na budowę nowej hali miasto przeznaczyło na budowę hali w Czyżynach. Dali sobie radę tworząc akademię, którą teraz mają oddać (i pewnie oddadzą). Dają sobie radę sprzedając pamiątki, których teraz mają nie sprzedawać. .
|
Kto administruje obiektami ? O czym to świadczy ? Wszystko zostało zajechane na przestrzeni 20 lat.
Co do pamiątek czy ja odmawiam TS sprzedaży pamiątek ? Niech sprzedają co chcą ale nie pamiątki SA bo to jest konflikt interesów ewidentnie, jak chcesz to ogarnąć ? Zawsze z tym będzie problem.
Jak się mówi A trzeba powiedzieć B - Panowie bierzecie piłkę z całym dobrodziejstwem, dziadostwem i trupami w szafach.
Ja tak to widzę i tak to musi być załatwione jeśli SA ma nadal funkcjonować nie może być zakładnikiem TS w taki układ nikt rozsądny nie wejdzie.
Co do krytyki TS to stowarzyszenie dopuściło do tego co dopuściło i teraz nie ma zmiłuj, imo, pół roku czy rok nie zatrze "złych wrażeń"
Rozumiem że mamy nową odsłonę, nowe twarze ale po owocach ich poznacie. IMO potrzeba więcej niż rok czasu aby ludzie ponownie zaufali TS.