Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2019, 13:24
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
Lat ? Hmm nawet rok nie minął, więc sorry ale ja w dobre intencje TS nie wierzę :]
Wystarczająco się przedstawili na przestrzeni nie jednego ale kilku lat.

Chcecie różowych okularów wasz wybór, odnoszę się tutaj również do kolegi z postów wcześniej, ja tego nie kupuję i nie interesują mnie pozostałe sekcje TS, jak sobie dadzą radę bo gdyby były dobrze zarządzane to z obiektami którymi dysponują plus kasą z budżetówki daliby sobie radę na luziku.
No to nie wierz, nie moja sprawa.

Obiekty to ruina, z budżetu dostają niewielkie pieniądze. Zdobyte przykładowo przez TS środki na budowę nowej hali miasto przeznaczyło na budowę hali w Czyżynach. Dali sobie radę tworząc akademię, którą teraz mają oddać (i pewnie oddadzą). Dają sobie radę sprzedając pamiątki, których teraz mają nie sprzedawać. Jak ten nowy zarząd ma pokazać, że idzie ku lepszemu, skoro chciałbyś im na sam początek wszystko zabrać? Wiesz co jest najlepsze? Że Wisłocki zawsze pomagał jak mógł Socios - jak był w SA i jak był w TS, mimo że większość naszych składek idzie na SA. Nikt od nas nigdy nie chciał pieniędzy, za wynajem hali czy to na koncert czy na walne zgromadzenie, sekcja kosza przekazywała nam swoje koszulki, które szły na aukcje wspierające piłkę. Turniej Wisła dla Klubów odbył się tylko dzięki pomocy TS mimo, że zbierane przez te małe kluby pieniądze szły do SA...
Odpowiedz cytując