Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2019, 10:43
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
Serek, poważnie? Po tym co TS odjebał czekasz na jakąś odpowiedź ? Mam na myśli wszystkie próby zmian właścicielskich mające na celu ujebanie SA. Ja mam w głębokim poważaniu zdanie tych dyletantów tudzież Pań lekkich obyczajów bo inaczej się tego nie da nazwać. Dla mnie nie ma dialogu ze skompromitowanym do cna stowarzyszeniem. Co oni prezentują sobą ? Mają tereny i budynki od lat w samym centrum miasta i nie potrafią nic ogarnąć tylko jadą na zapomogach przecież to jest patologia pierwszego sortu daj te miedzę komuś ogarniętemu i zobaczysz zyski. To jest wstyd i hańba, zarznęli piłkę a teraz jakieś warunki stawiają (wcześniej chyba zarżeli inne sekcje) WTF ? ja się pytam ? Jakie procenty od sprzedaży gadżetów piłkarskich ? Dał bym im wielkiego fuc... macie inne sekcje róbcie sobie pamiątki a od piłki którą zarznęliście jak świnię na dożynkach wara !
Tak, czekam na odpowiedź, bo wiem, że w skompromitowanym TS są od czerwca nowe władze, że działa tam Rafał Wisłocki dzięki któremu między innymi istnieje SA i Akademia, którą budował własnymi siłami. Tak jak w SA są nowi ludzie z pomysłami i trzymam kciuki, żeby dogadali się w sprawie przejęcia spółki, tak i w TS następują zmiany i nie mam zamiaru gnoić i wyzywać ludzi tylko dlatego, że próbują wyprowadzić jedną połowę Wisły na prostą.
Odpowiedz cytując