Karherop napisał(a):

Proponuję przede wszystkim zapytać kto (z osoby) jest kością niezgody w TSie, bo jak będzie spotkanie tylko z Wislockim to idę o zakład że status quo się zachowa.
Mam nadzieję że ktoś z TSu się ustosunkuje do wczorajszych rewelacji, choć niestety mam przeczucie że prawda jest dość brutalna i po prostu nie odbiega od wczorajszego przekazu Jazdzynskiego.
|
Na dzień dzisiejszy jestem w 100% przekonany, że RW był tam tylko po to potrzebny bo nie dało się nikogo innego wystawić "do ludzi" bo wszyscy albo przaśni albo skompromitowani.
Nie chcę wyrokować, że TS to dalej stary układ i dalej chcą kraść czy też żerować.
Poprzestanę na tym, że nie są w stanie utrzymać na akceptowalnym poziomie finansowym nawet sekcji szachowej więc niech się definitywnie odpierd.... od czegoś co być może powoli zostanie z finansowego g. .. wygrzebane.
Boję się jednak, że desperacja tam jest na takim poziomie, że już dawno zdecydowali o tym że "po nas to choćby potop". Chcą kasy z pamiątek firmowych - rozumiem, że koszulki czwartoligowej Wisły będą szły jak ciepłe bułeczki ...