Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2019, 01:34
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wystarczy, że będą jebać kibiców na wszelakich zbiórkach do puszek i z kasy z pamiątek itd Oni żadnym pieniądzem nie pogardzą a kasa z tych chociażby dwóch źródeł zła nie jest i przypału jest zero bo wystarczy potrząsnąć kilkoma osobami, które są odpowiedzialne za kasę z tych spraw i bez przeszkód można obracać tą kasą. Ludzie, którzy wynosili ostatnie pieniądze z kasy klubowej nie odpuszczą łatwej kasy nigdy w życiu, tym bardziej jak się sytuacja ustabilizuje.
Byle trzymali się z dala od klubu.Trybuny to inna kwestia i jak ktoś będzie chciał by go dymać to niech dymają. Tyle że w tym momencie jest chaos. Większość siedzi, ci co nie siedzą nie wiedzą czy 'jutro' ktoś im puk puk o 6 rano nie zrobi.Młodzi mają swoje rzeczy.

Ja się z Tobą zgadzam że WSH rozjebała wszystko no i siebie na końcu ale to już historia. Nie ma sensu na siłę szukać problemu, którego nie ma.

I tak ich mamy wystarczająco dużo.Trio, TS, TF, miasto no i kwestie sportowe.W zasadzie najważniejsza sprawa.

Ta 'wojenka' to na prawdę jest tragikomedia. TS to moim zdaniem nawet pisnąć nie powinien. Niech paczkę wyśle Marzence na święta i tyle. Oni nie mają nic do zaoferowania. Przykro mi to stwierdzić bo niestety sam się dałem nabrać.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.11.2019 o godz. 01:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując