Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2019, 10:39
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Według wszystkich łącznie z ekspertami piszącymi o lidze czy bukmacherami. Nie byli "pewniakiem" do awansu, ale jednym z kilku zespołów, który miał o niego walczyć (obok Niecieczy, Tychów, Bielska czy Katowic () i może Rakowa). Nie mówię, że nie zrobił tam przyzwoitego wyniku, ale stwierdzenie że ponad stan jest bardzo wyolbrzymione.

Taaa, i zobacz w której kolejce sezon wcześniej Smółka przegrał awans. Takim "średniakiem" byli. Ponadto zobacz na transfery, które zostały poczynione wraz z przyjściem Skowronka (Kiełpin, Janoszka, Nowak, Urbańczyk, Paluchowski, Prokić, Kuświk, de Amo)

Akurat 1 lige znam na wylot i jestem pewny tego co piszę. Prędzej Smółka zmienił status Stali ze średniaka na czub ligi niż Skorwonek.
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Dobra chłopy, rozumiem że Smółka jest super, Skowronek ble. Taką widzę przyjęliście retorykę. Choćbym się zesrał nie przekonam was do tego, że Skowronek zrobił dobrą robotę w Stali. Najważniejsze jest, żeby Wisła się utrzymała i tyle, a wg mnie ten trener rokuje i należy dać mu szansę. Pożyjemy zobaczymy.
Jak ty wywnioskowałeś, że Skorwonek ble to ja nie wiem. Ale tak to jest jak brakuje argumentów. Dla mnie koniec tematu.

Życzę Arturowi oczywiście jak najlepiej. Dodam jeszcze że z pośród dostępnych "polskich" opcji to była chyba najlepsza.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując