|
Zakładając, że ten news się potwierdzi.
Stolarczyka szkoda, zgadzam się. Ale jeszcze bardziej szkoda byłoby Wisły, która by z nim najprawdopodobniej spadła.
Niestety, trener Stolarczyk dał nam wiele radości, ale na końcu coś się zacięło i nic nie wskazywało, że się odetnie. Klub jest w takiej sytuacji, w jakiej jest, trzeba było się ratować.
W innej sytuacji fajnym pomysłem byłoby zaproponować Stolarczykowi funkcję dyrektora sportowego, ale jego jedynym pomysłem dotychczas było sprowadzanie rezerw z Pogoni, w której (ku rozpaczy kibiców Pogoni) pracował właśnie jako dyrektor sportowy. Chyba nie tędy droga. Z drugiej strony lepszy rydz, niż nic.
Nie znam trenera Skowronka, chociaż o nim słyszałem. Wybraliśmy trochę kota w worku, tyle że medialnego kota. Mam nadzieję, że to wypali.
edit:
Teraz zacząłem czytać, że ten Skowronek ma na jednym portalu dobrą prasę, ale to nieuzasadnione i że trenerem jest słabym. Czy ktoś sensowny może się wypowiedzieć?
Ostatnio edytowane przez czaro : 14.11.2019 o godz. 00:55.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|