Wyświetl pojedynczy post
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2019, 12:24
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Niech więc któryś z "fachowców" zrobi tu porządną analizę tego, co proponuje zawodnikom Stolarczyk dysponując takim materiałem, jaki jest obecnie w pierwszej drużynie.
Niech któryś z "fachowców" wskaże konkretne błędy taktyczne, jakie są autorstwa Stolarczyka i wykaże, że z takim trenerem to i pierwszy skład Manchesteru (obojętnie którego) przegrałby tyle meczów z rzędu.

Jeśli się nie da, to dajcie mu pracować dopóki zarząd widzi, że porażki nie są wyłączną jego winą.

Mamy słaby skład, niezgranych w wyniku częstych absencji, piłkarzy, część z nich już dawno powinna oglądać mecze z kanapy przez tv, a części sporo brakuje do poziomu ekstraklasy
Przestań chłopie.Powtórze to co pisałem wcześniej i nie ma tu co przywoływac fachowców ,po prostu chodzi o to,że On nie jest (albo jest marnym) fachowcem.Nie pytaj ludzi z forum ,gdzie sa błedy,trzeba by było ztrudnić przyzwoitego trenera żeby je wskazał.Zarząd zapewne to widzi,ale raz ,ze teraz mają swoje problemy,to dwa, nie ma nikogo taniego/odpowiedniego na rynku,a zwolnienie Stolarczyka wiąże sie z kosztami,bo przeciez facet nie ma jaj (i to jeden z powdów ,ze jest jak jesti) i sam się nie poda sie do dymisji.Za to na konferencji po przegranych meczach udziela wypowiedzi jakby był w innym świecie.
Jezeli ktos nie widzi ,ze to wina Stolarczyka,to jest ślepy.
Z Arką widać było ,ze niektórzy zawodnicy naprawde chcieli ,ale ne mogli bo Im brakowało...
W tym momencie nie ma zespołu sa tylko inwidualnosci jak Brozek,Kuba Wojtkowski Sadlok ,ale do tego zaliczyły zjazd formy przez brak odpowiednich treningów.
Mój kumpel jeździ czasami ogladnąc treningi i mówi ,ze polegaja na klepaniu piłki Ty do mnie ja do Ciebie.
To przekłada się na grę w meczach,szczególnie z tył jak pamietna akcja antyfutbolowa w meczu z Lechem...
Brak jakiejkolwiek taktyki,wszystko jest dziełem przypadku,dlatego tak łatwo tracimy gole i tak słabo jest w ofensywie.
Do tego brak odpowiedniej motywacji dla zespołu,reakcji przy linii,stoi z włożonymi rękoma w kieszeniach z tępym spojrzeniem wyrażającym ogólną niewiedzę.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 11.11.2019 o godz. 12:32.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując