Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2019, 11:06
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Byłby w klubie, podpisał przecież kontrakt przed końcem głosowania
Zatem po co prosić o kasę na Wasyla, skoro wcale ona potrzebna nie była.
Bez sensu, albo klub nie stać i potrzebuje pieniądze albo stać i nie potrzebuje.

Zdaje sobie sprawę, że pieniądze od Socios idą na prąd, a te z biletów zamiast na prąd na pensje dla piłkarzy. To jest logiczne, każda firma tak działa. Chodzi jednak o sam fakt, albo nie mam kasy na coś i proszę o to kibiców albo mam tą kasę i nie proszę.

Klub tak naprawdę podszedł do tematu w ten sposób, Socios i tak da nam 20 tyś. na miesiąc bo tyle zebrali, nie dadzą na Wasyla to dadzą na prąd jak będziemy mieć zaległości, a jak nie na to, to po coś zebrali i tak nam je dadzą.

Całe te głosowania to taki zabieg marketingowy by było, że kibic ma wpływ co się dzieję z jego pieniędzy, a tak naprawdę kasa się zbiera w Socios i po prostu idzie przelew do klubu. Na koniec trzeba tylko napisać "na co poszło".

Proszę nie odbierać tego jako atak, bądź że to coś złego. Po prostu myślałem, że działa to na innej zasadzie. Większość społeczeństwa nie ogarnia jak działa 500+ to i takie myki nie będą mi specjalnie przeszkadzać.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując