|
Ja przyznam się szczerze, nie byłem jakimś wielkim fanem Błaszcza, gdy ten przeszedł do Niemiec.
Ot, dobry obustronny dil a na 'Wisłę w sercu' to zawsze patrze podejrzliwie, ale to co zrobił to
pierdo.lony ewenement!
Zamiast skosić jeszcze z kilka baniek, jak zrobiło by 99% zawodników, ten praktycznie dla Wisły skończył zawodową karierę, bo zawód to praca a za pracę się zarabia.
Bardzo mi go żal że te kontuzje się aż tak nawarstwiły, taki Głowa jak wracał z Turcji(w podobnym wieku), wszyscy myśleli że szybko się rozpadnie a on nastukał grubo ponad setkę meczów jeszcze.
Najgorsze będzie jak to wszystko pójdzie na marne, bo na dziś pędzimy autostradą do 4 ligi.
Panowie właściciele, jest przerwa na repre - tu musi nastąpić jakiś wstrząs.To jest ostatnia szansa.
Czekam na, po pierwsze jasny przekaz co zamierzacie zrobić by utrzymać klub w Ekstraklasie.Pamiętajcie , jesteśmy najsłabsi w lidze.Korona nas klepnęła, Arka też, za chwilę klepnie nas ŁKS i pewnie też Górnik.
ps co do Wasyla 900tyś to oczywista głupota ale głupota tych co prosili a nie tych co dali. Natomiast nie roztrząsał bym teraz tego. Stało się i tyle.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.11.2019 o godz. 15:56.
|