Wyświetl pojedynczy post
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2019, 13:28
Mniej 2.5 mln ale status legendy, jest kimś, a tak to by był jednym z wielu jeśli chodzi o dobrych piłkarzy grających w Wiśle. Jakoś wcześniej nie wracał, a z Wisły odszedł za pierwszym razem gdy akurat pojawiła się oferta z Borussi. Poza tym pieniędzy to on ma na prawdę dużo, z wcześniejszej kariery oraz tak jak wspominałem z obecnych reklam.

Co do Wasilewskiego to ja akurat od początku byłem przeciwny jego zatrudnieniu (czyli od listopada 2017). Dziwił mnie jego fenomen wśród wielu kibiców. Zwłaszcza, że gość jest wychowankiem klubu z Suchych Stawów, na początku w ogóle po meczu nie skandował z kibicami JJJBG itp. Dodatkowo było widać jego ,,radość" po golu derbowym.

Konrad napisał(a):
Ale nie robi to z miłości. Ty i ja dużo bardziej kochamy Wisłę, bo kupujemy karnet za 500 zł (masz?). I mamy prawo go opluwać...

Tylko jakimi pieniędzmi my dysponujemy, a jakimi on? Ty na pewno nie masz milionów na koncie bo jakbyś miał to byś nie siedział teraz na forum tylko inaczej spędzał wolny czas. Poza tym kibic kupujący karnet nie robi sobie dzięki temu reklamy, nie wzrasta jego wartość marketingowa (jak sam się domyślasz jest to ważne wśród sławnych ludzi).

Tak mam karnet, kupuje je od 2007 r. co rundę (raz zrobiłem wyjątek gdy protestowaliśmy przeciw Bednarzowi, ale jak protest się skończył kupiłem od razu), a od 2015 od razu na cały sezon .
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 10.11.2019 o godz. 13:34.
Odpowiedz cytując