Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2019, 22:35
Jestem wściekły po tym meczu a jednocześnie człowiek jest już przyzwyczajony , że dostajemy w łeb od każdego ale według mnie pisanie Stolar wyp... itp. jest mocno nie fair.
Trzeba pamiętać , że gdyby nie on to Wisła mogłaby przestać istnieć rok temu.
Tutaj żaden trener nie pomoże bo piłkarzy mamy w większości beznadziejnych żeby tylko wymienić Janickiego, Niepsuja, Chuce a reszta to w większości piłkarscy emeryci.
Nieważne jaki system i jakie rozwiązania wprowadził trener wyglądałoby to równie beznadziejnie, czy taki Zieliński, Bartoszek i inne Rumaki spowodowałby , że wymienieni piłkarze zaczęliby grac lepiej ?
Do Stolarczyka mam dwa zarzuty :
- jakoś sprowadzonych piłkarzy,
- przygotowanie fizyczne.

Niestety tutaj równie współwinni są obecni sternicy klubu. Wychodzi ich niedoświadczenie w wprowadzeniu klubu piłkarskiego.
Gdyby mieli jakiekolwiek doświadczenie to za transfery odpowiadałby ktoś kto ma w tym obycie. Możecie mnie wyzywać i wyśmiewać ale ja nie jestem za zwalnianiem Stolara. Jestem za tym żeby sternicy Wisły poszli po rozum do głowy i zatrudnili kogoś kompetentnego na dyrektora sportowego oraz rozliczyli Stolara za przygotowanie fizyczne. Jeżeli zatrudnimy dyrektora sportowego oraz poprawi się przygotowanie
fizyczne to być może sytuację uda się uratować.

Osoby , które wyzywają Stolara oraz ratowników Wisły powinny się pohamować bo pamiętajcie , że za kilka miesięcy możecie się tego wstydzić tak jak dzisiaj wstydzą się Ci co wychwalali Marzenę S. i Damiana D.
Dzisiaj piszecie Stolar wypier.. Krolewski wyp.. , kiedy napiszecie Błaszczykowski wyp..
Odpowiedz cytując