Wyświetl pojedynczy post
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2019, 08:03
Dawno już się nie wypowiadam na tym forum, czasem napisze jak jest jakiś kryzys.. W tej sytuacji nie wiem co napisać, nie podoba mi się styl gry Wisły o ile to można nazwać stylem, to jest podawanie na swojej połowie cały mecz, a jak już za bardzo podejdzie Przeciwnik to albo głupia strata albo wypiee dolenie piłki do przodu i strata..pytanie czy to wina trenera czy tych patalachòw. Za Stolarczyka nasza drużyna sezon temu potrafiła dobrze grać i miała swój styl (więc myślę, że stolar może jednak coś umie). Z drugiej strony mam do niego żal i do innych osób w Wiśle, że od je ba Li szopke W lecie z transferami,nasciagali szrotu i teraz grają sobie jakies wynalazki niechciane w innych klubach i młodzi piłkarze. TYLKO CI MŁODZI PIŁKARZE JAK SZOT, PAWŁOWSKI, BUKSA, ZDYBOWICZ NIE DADZĄ NAM UTRZYMANIA. Nie można na młodych pilkarzach budować gry. Oni nie znają jeszcze ekstraklasy być może nie radzą sobie z taką presją, a być może są jeszcze zaslabi. Trzeba było za te pieniądze nasciagac obcokrajowców takich jak za Kiko i 3 by nie wypaliło, 3 by od kopa weszło do składu i by było więcej pożytku jak z tych polskich zaciągòw. Klemenz, Janicki, Niepsuj to nie jest poziom eklasy, Zdybowicz, Drzazga, Pawłowski też. Pytanie czemu też przed sezonem wypożyczylismy Plewke, jak dla mnie dużo lepiej grał od takiego choćby Pawłowskiego. Więc to są największe grzechy Stolarczyka taka kadra, nie ten styl bo wydaje mi się, że jakby miał kim grać to by to jakoś szło..
Odpowiedz cytując