Delgado napisał(a):

Ciężko mi dyskutować, bo ponoszą mnie emocje, za bardzo zależy mi na klubie kiedy widzę ślepotę ludzi.
Czytajcie posty użytkownika master17, oddają to co się dzieje idealnie i bez emocji.
Oczywiście lepiej zamknąć oczy, to wygodne wyjście, czekajcie na post Królewskiego z Dubaju, aha, no i jego startup może się wywalić przez zaangażowanie w Wisłę, bo w przeciwnym wypadku robiłby hajsy w innej galaktyce lol
|
Ciężko to było tłumaczyć kumatym, że WSH i top SKWK to złodzieje bez honoru ale co tam taki Królewski to kasę wyłożył to dopiero krętacz
Żadnego Dubaju nie będzie nie będzie żadnego białego konia. Zrozum
Trio wyciągnęło nas spektakularnie z SOR ale teraz leżymy w śpiączce na OIOM. W najlepszym scenariuszu czeka nas 4-5 lat maniany i tułania się w okolicach strefy spadkowej bez wielkich sponsorów i bez nowego właściciela. Szczególnie że zgasła ostatnia nadzieja na jakiekolwiek wzmocnienia w zimie.
Jeśli chodzi o sportową stronę niestety Trio nie popisało się, ale priorytetem była licencja i w ogóle utrzymanie klubu na powierzchni. Wydawało się że spokojnego tułania się w okolicach 10 miejsca Stolarczyk i kilka nowych szrotów wystarczą. Niestety tak nie jest. Jestem przekonany że do przerwy Stolarczyk zostanie na stanowisku nawet jeśli przegra wszystko 7-0 chyba że znajdzie się jakiś trener filantrop który będzie pracował za minimalną krajową i bony obiadowe.
Nie napisałem że Synersie upadnie przez tą bańkę tylko, że zamrażanie pieniędzy to generowania strat. Bo obracając tymi pieniędzmi mogli by zarabiać dodatkową kasę - proste ale wydawało mi się że ogarniecie że diler narkotykowy trzęsący klubem razem ze swoimi osiłkami rękami podstawionej marionetki nie jest dobrym pomysłem też było proste a jednak dla większości tutaj nie było.