|
Kolejny mecz aby wyjebać trenera i tyle. Już nie przesadzajmy, że mamy takie kaleki w składzie, które od x meczów nie potrafią dosłownie nic zrobić ani na bramkę rywala kopnąć, ani jednej składnej akcji zrobić. Nie wiem co tam się dzieje, ale tak jak bandyci trzęśli klubem i rządzili tak teraz rzadza kopacze i trzeba im wymienić na ich życzenie trenera bo widać nie zamierzają się starać nawet po 0:7 w Wawie ani po kolejnej porażce z serii już nie wiem ilu pod rząd.
Wyjebać trenera i patrzeć co to przyniesie. Zresztą Stolarczyk sam powinien odejść no ale jak się przyspawał do krzesła to widać, że trzeba go na taczkach wywieźć bo sam nie raczy odejść, tylko jeszcze będzie mówił jak to 4 bramka ustawiła mecz albo, że dziś nie powinno być gola bo nie powinno byś stałego fragmentu gry dla nich.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|