Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2019, 15:07
szprotson napisał(a):Wyświetl post
w takim razie czemu od razu nie wyjść z 7 juniorami w pierwszym składzie?
W takim razie, czemu nie kojarzę by inne druzyny tak grały, np. przyszli spadkowicze lub CI mający pewne utrzymanie ?

Jeśli ufamy trenerowi to bardzo łatwo jest zauważyć ze Ci juniorzy muszą być słabsi niż CI ktorzy dzisiaj graja dramat w pierwszym składzie.
No ale być może masz stuprocentową rację, a ja tylko jakieś głupie slogany powtarzam....
Kolego, nie mam 100% racji. To tylko takie moje uwagi
(Nie jestem wolfy który zawsze wszystko wie lepiej i jest nieomylny)

Ale postaram się odpisać.

Wstawienie aż takiej liczby nowych graczy (7) doda efekt chaosu i braku zgrania, który przy 1-2 no może i 3 nowych piłkarzach w 11 nie będzie az tak widoczny. Dlatego wymienić tego nieszczęsnego Janickiego i jeszcze jednego i liczyć na cud. Bo z Janickim też byłoby liczenie na cud. Chłop chyba jest sam tak zestresowany że popełnia jeszcze wiecej baboli niz zwykle. Kryc w polu karnym kazdy swego a nie strefą.

W każdym razie coś zmienić, bo tracimy mnóstwo goli po stałych fragmentach gry które często ustawiają mecz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując