Czaro:
Cytat:
|
Pisałeś o tym, że Ty miałeś rację, a nie że wolfy jej nie miał, więc jeśli chodziło Ci o to drugie, to Ty niezrozumiale napisałeś, a nie ja źle przeczytałem. Jeżeli chodziło tylko o to, że każdy jest omylny, to ok.
|
Nie, nie o tym pisałem.
Nie chodzi o posiadanie racji, a o minimalny szacunek do osób które tej racji nie posiadają. Tym bardziej teraz, gdy "dzieci telefoniki" dawno odpłynęły, teraz kibicują Legii czy innej Jagielonii... Naprawdę musimy tak bardzo cisnąć osobom o innym zdaniu?
Wolfy, nie czujesz wyrzutów, gdy pisałeś że prawdziwy kibic Wisły nie powtarza bredni warszawsko-tvnowskich o jakimś debilnym spisku?
Bo ja mam. Nie byłem tak chamski i bezpośredni jak ty, ale mam mega kaca moralnego, że cisnąłem kibicom Wisły, za nic...
Ty też powinieneś mieć, ale widać, że zadziałał u ciebie machanizm "wyparcia"...
Cytat:
|
Pomysł, aby klubem zarządzał student był kosmiczny, nie rób żartów i nie odwracaj kota ogonem.
|
Nie to co Dukat, doświadczony w prowadzeniu siłowni... ....a, ciekaw jestem czy teraz gdymy polecił kumpla, który zarządza siłką na mieście, miałby twoje poparcie w prezesowaniu...
Zresztą nie student, a absolwent wyższej uczelni. W czym pan Dukat był lepszy? Oprócz tego, że zawyżał koszty, zwiększał dług Wisły a kase wysyłał miśkowi. Tak, uważałem, że taka osoba bardziej zasługuje na pensje 15-20 tys niż człowiek, który w CV ma "pranie pieniędzy dla siłowni miśka". Jak widze z tym się nie zgadzasz.
Poproszę więc pięć argumentów dla których głosowałbyś na Dukata na vice prezesa. Proszę bardzo, ośmiesz mnie, głupiego debila, który głosowałby na stucenciaka po szkole, zamiast "intelekta" Dukata...