Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2019, 10:50
Wolfy, widzę że dalej nie zamierzasz zmienić swoje "nieomylnego" tonu, dlatego czy mogę prosić o odpowiedź na jedno proste pytanie? Zaznacz A lub B:

- A - miałem rację broniąc pani Sarapaty, wyzywając kibiców Wisły od idiotów węszących spisek sharków. Nic takiego nie miało miejsca, to warszawskie media wszystko wymyśliłu.
- B - nie miałem racji i nie słusznie atakowałem i obrażałem kibiców Wisły.

Jeżeli zaznaczasz A - to żyj dalej w swoim świecie. A jeśli B - to może należałoby wyciągnąć z tego wnioski? Ja wyciągłem i gdy ktoś pisze, że "Królewski to słup Miśka", to staram mu się odpowiedzieć spokojnie i rzeczowo, a nie od razu wyzywać od debili itp...

Cytat:

Nie chce mi się rozwodzić nad Twoimi błędnymi wnioskami,
Jeżeli ci się nie chce (a masz czas do napierdalania postów 10 postów dziennie), to nie możesz pisać że są błędne. Proste. Chyba, że uważasz się za jakiegoś papieża tego forum, który co nie powie to jest święte i brane za pewnik.

Cytat:

więc cztery kwestie, przemyśl je: - Wisła Płock wygrywa mecze juniorami, czy ligowymi rzemieślnikami i formą Furmana?
Wisła Płock grała ligowymi rzemieślnikami przed przyjściem Sobola, nie było efektów. Teraz zaczęli walczyć, biegać i efekty są...
Cytat:
- z Legią nic by nam nie pomogło, z juniorami byłaby pewnie dwucyfrówka i zero z przodu. Z Arką i Rakowem mamy szanse i to są kluczowe dla nas mecze.
Dwu cyfrówka, gdyby dwóch juniorów do składu wsadzić...

To może przypomnisz nam jak często Legia strzela dwucyfrówkę? Bo w PP grając z III czy IV ligowymi drużynami, te często wystawiały młodzież (i to gorszą niż nasza, nasi to jakby nie patrzeć reprezentanci Polski juniorskich drużyn). W ogóle ile wyników dwu cyfrowych mamy w tym roku w PP w pojedynach ekstraklasowiczów z II, III czy IV ligowymi drużynami?

Cytat:
- przypomnij sobie jak wyglądała gra i wyniki pod koniec poprzedniego sezonu, nie z Legią czy Lechem ale z ligowymi outsiderami.
Sto razy lepiej od tego co prezentujemy obecnie. Zdarzało się wygrać, przegrywaliśmy minimalnie nawiązując walkę...

Naprawdę uważasz, że 0-7 to normalny wynik? Ile dostaniemy od drużyn lepszych od Legii?

Cytat:
- Stolarczyk wpuścił już praktycznie wszystkich młodych zawodników poza Szotą. Pozytywnie pokazał się tylko Buksa.
To mnie też zastanawia jak to jest, że:

- Janicki został odstrzelony przez sztab szkoleniowy Lecha - uznano, że jest za słaby nawet na ławkę klubu ekstraklasy. U nas dostaje szanse. W każdym kolejnym meczu udowadnia, że jest za słaby na ekstraklasę (w tym moja ulubiona bramka, gdy przeciwnicy bija rożnego, a on stoi i patrzy jak piła leci i zawodnik strzela gola. Nie robi nic - nie biegnie, nie podskakuje, nie blokuje - spokojnie patrzy jak dwa metry obok niego gość strzela głową bramkę). I dalej te szanse otrzymuje i będzie otrzymywał - bo jest seniorem!

- Z kolei Szot dostał 45 minut z Lechem i 90 z Pogonią. Bez szału. Efekt: nie nadaje się na ekstraklasę, następna szansę dostanie może za rok.
- Pawłowski 80 minut z Piastem. Też bez szału. Też do odstrzału.
- Szota - 180 minut w barwach reprezentacji Polski U20, z super trudnymi rywalami (Holandia i Niemcy). Poczekajmy, może Janicki i Wasilewski się rozegrają...

Chciałbym wiedzieć, dlaczego beznadziejny Janicki dostał już ponad 1000 minut aby pokazać swoje umiejętności, a taki Pawłowski ledwo 80 i został uznany na "za słabego". Dlaczego Wasilewski, który już w ubiegłym sezonie nie porywał i - z racji wieku - będzie już tylko słabszy dostał ponad 500 minut, a Szota dostał ich zero. I oczywiście jak dostanie jedną szanse i nie zachwyci, to wolfy zaraz wyskoczy: "widzicie jaki słaby, dajmy Janickiemu zagrać teraz pięć meczy".

Cytat:
W głębokim poważaniu mam czy uważasz mnie za debila, ważne że nim nie jestem i nie mam histerycznych pomysłów.
Cóż, na bakier z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie. Napisałem, że w sytuacji z sarapatą i spółką wyszedłeś na debila. Dokładnie tak samo jak ja i dziesiątki innych forumowiczów, setki Wiślaków.

Dlatego uważam, że powinniśmy z tego wyciągniąć wnioski i jeżeli czegoś nie wiesz na 100% to nie cisnąć tej drugiej stronie, że jest idiotą, człowiekiem o małym rozumku itp. Bo nie wiemy jak by wyglądał mecz, gdyby dano szansę Szocie i np. Pawłowskiemu. Może byłoby 8-0, ale może "tylko" 4-0?

Może ta pierwsza akcja nie skończyła by się bramką a wybilibyśmy na róg? Może cudem i obroną częstochowy wybronilibyśmy 0-0? Albo dostali strzała w 90 minucie na 1-0?

Nie wiemy, a skoro tego nie wiemy, to nie masz prawa cisnąć ludziom od idiotów.
Ddf
Odpowiedz cytując