MaLk napisał(a):

Kurde, naprawdę nie mam żadnego interesu w negowaniu osiągnięć Sobolewskiego, życzę mu mistrzostwa Polski z Płockiem i przejęcia reprezentacji, wysoko oceniam to, co zrobił ostatnio w Płocku i chciałbym, żeby było tylko lepiej, ale... no... może chociaż trochę jakiegoś realizmu zachowajmy.
Jeśli był aż tak dobrym taktykiem, to dlaczego nic z tego, czego nauczył Wiślaków przez ostatnie lata w nich nie zostało już jakiś miesiąc po jego odejściu?
|
Może dlatego że 07 forsował swoje wizje? Masz jakąś większą wiedzę jak nasz sztab szkoleniowy funkcjonował? Ja nie mam, ale to jednak 07 był szefem i On mógł sie zgodzic lub nie na pomysły Sobolewskiego.
Arked napisał(a):

|
Jeśli ktoś wierzy, że odejście Sobolewskiego na stanowisko trenera w Płocku mogło mieć tak natychmiastowy wpływ na wyniki obu drużyn to... No cóż. Nie jest to zbyt rozsądne.
|
Lepiej z góry nie wyrokować. Bo jakoś dziwnie zbiegło sie w czasie odejście Sobola i zjazd z naszą grą. Nierozsądne to jest własnie a priori przyjmować za pewnik że tak nie jest. Ja nie wiem jak jest, ale hipoteza jest jak najbardziej racjonalna.