Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2019, 14:20
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Kurde, naprawdę nie mam żadnego interesu w negowaniu osiągnięć Sobolewskiego, życzę mu mistrzostwa Polski z Płockiem i przejęcia reprezentacji, wysoko oceniam to, co zrobił ostatnio w Płocku i chciałbym, żeby było tylko lepiej, ale... no... może chociaż trochę jakiegoś realizmu zachowajmy.

Jeśli był aż tak dobrym taktykiem, to dlaczego nic z tego, czego nauczył Wiślaków przez ostatnie lata w nich nie zostało już jakiś miesiąc po jego odejściu?
Może dlatego że 07 forsował swoje wizje? Masz jakąś większą wiedzę jak nasz sztab szkoleniowy funkcjonował? Ja nie mam, ale to jednak 07 był szefem i On mógł sie zgodzic lub nie na pomysły Sobolewskiego.

Arked napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś wierzy, że odejście Sobolewskiego na stanowisko trenera w Płocku mogło mieć tak natychmiastowy wpływ na wyniki obu drużyn to... No cóż. Nie jest to zbyt rozsądne.
Lepiej z góry nie wyrokować. Bo jakoś dziwnie zbiegło sie w czasie odejście Sobola i zjazd z naszą grą. Nierozsądne to jest własnie a priori przyjmować za pewnik że tak nie jest. Ja nie wiem jak jest, ale hipoteza jest jak najbardziej racjonalna.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.10.2019 o godz. 14:31.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując