Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2019, 12:10
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Wolfy naprawdę nie masz zamiaru zmienić swojego stylu wypowiedzi i dalej kibiców Wisły o odmiennym zdaniu wyzywać od idiotow i debili?

Nic nie dały ci do myślenia dwa lata w których cisnales każdemu bezmogowi, który wierzył w jakieś spiskowe teorie, że niby Marzena za dużo zarabia, że niby wyprowadza pieniądze, robi walki na boku...

Nie chodzi o to, że broniłes starego zarządu. I mi się zdarzyło. Ty jawnie i wprost atakowales kumpli po szalu, gdy pisali (jak się potem okazało) sama prawdę. Obraziles dziesiątki ludzi, osmieszyles się, wyszedłem na debila, a dalej używasz takiego samego tonu, dalej udajesz nie omylnego...
======
Co do meritum sprawy : trzy miesiące temu czytałem, że samym zaangażowaniem i zapierdalaniem wiele się nie zrobi i Wisła Płock musi spaść, bo ma za słaby skład...

Gdyby w meczu z Legią grali juniorzy to na pewno :
- nie strzelili by mniej bramek
-nie zdobyli by mniej punktów

Zresztą, chyba nikt normalny nie żąda 11 juniorów w składzie...
Nie chce mi się rozwodzić nad Twoimi błędnymi wnioskami, więc cztery kwestie, przemyśl je:
- Wisła Płock wygrywa mecze juniorami, czy ligowymi rzemieślnikami i formą Furmana?
- z Legią nic by nam nie pomogło, z juniorami byłaby pewnie dwucyfrówka i zero z przodu. Z Arką i Rakowem mamy szanse i to są kluczowe dla nas mecze.
- przypomnij sobie jak wyglądała gra i wyniki pod koniec poprzedniego sezonu, nie z Legią czy Lechem ale z ligowymi outsiderami.
- Stolarczyk wpuścił już praktycznie wszystkich młodych zawodników poza Szotą. Pozytywnie pokazał się tylko Buksa.

W głębokim poważaniu mam czy uważasz mnie za debila, ważne że nim nie jestem i nie mam histerycznych pomysłów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując