No to po kolei:
master17 napisał(a):

|
A odpowiesz na moje pytanie, czym ryzykuje ?
|
Chociażby własnym wizerunkiem. Zabezpieczeniem, które finalnie może się okazać niewystarczające. A także - wchodząc na wyżyny abstrakcji - zebraniem w.......u od sfrustrowanego kibica.
master17 napisał(a):

|
Ja nie mam pretensji, że się zabezpieczył, ale nie róbcie z niego Boga, który pompuje miliony w klub z czystej miłości/widzimisię do Wisły.
|
Nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Uważam, że należy mu się szacunek za to, co zrobił, jak szybko to zrobił i z jakim zaangażowaniem to zrobił. Z tym, że to były działania ad hoc, na szybko, bo pacjent nad przepaścią.
master17 napisał(a):

|
Kuba wiadomo dlaczego się zaangażował.
|
Nie podważam, wszyscy wiemy.
master17 napisał(a):

|
Porównaj sobie zachowanie pozostałej dwójki. Jeden ciągle pajacuje i co lepsze "pomysły" mu przychodzą do głowy, a drugi siedzi w cieniu i działa bez zbędnego gwiazdorstwa.
|
To "pajacowanie" Królewskiego to po trosze jego styl, a po trosze charakter. O ile dobrze pamiętam któryś wywiad, ma zespół Aspergera. Podobnie zresztą jak Mark Zuckerberg. Jeśli ktoś nie rozumie na czym to polega, taka osoba będzie w jego mniemaniu dziwakiem, ekscentrykiem, oszołomem. Nieważne. Zbudował firmę, teraz pomaga Wiśle. Szacunek za to. A nie teksty typu "pajac", "binarny" itp.
master17 napisał(a):

|
I odpowiedz na moje pytanie.
|
Odpowiedziałem. Mam nadzieję, że dość jasno.