Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2019, 12:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie kpij, drugiego karnego nie było. Ręce na klatce piersiowej, nabity z dużą siłą z bliska.
Serio, nie przeginaj w drugą stronę.

Przyczyną tak wysokiej przegranej były juniorskie błędy. Bez nich byłoby "zwykłe" 3:0, ale Wasyl, Janicki i Klemens dołożyli "coś ekstra".
Na przykład trzeciej bramki by nie było gdyby idioci zaczęli biec w momencie kiedy Kante kopnął karnego i wybili piłkę. A Ci stali i patrzyli się jak sieroty jak Buchalik broni, przy dobitce nie miał szans. Nie ustawienie, nie taktyka, po prostu żenujący piłkarski poziom jaki prezentuje nasz zespół, bo to jest futbolowe abecadło.
W ilogóle karny Chuci.

Albo bramka numer siedem. Janicki z bliska kopie piłką Klemensa w nery pod naszym polem karnym. Ciężko to nawet skomentować.

I można tak długo.

Nie zgodzę się że Legia miała farta, Legia po prostu wykorzystała część prezentów które dostała.
Zgadzam się, generalnie. I nie kpię. Serce mi krwawiło, a oczy wypadały z orbit.

Obejrzyj sobie fragment skrótu między 12 a 17 minutą. Legia stworzyła 4 sytuacje (3 obronił Buchal) i zobacz jak zespół "broni". Jak "stoją" na boisku. To jest kuriozum. Jak we trzech objeżdżają naszą ósemkę.

Rożny na 3:0 - naszych 7, Legionistow 5. Z czego dwóch na obrzeżach pola karnego, właściwie nie biorących udziału w akcji. Przy Kante stoi w teorii 6 ludzi, a on i tak zostaje bez krycia. SZOK.

Gol czwarty i karny to indywidualna paranoja Czuki. Do dobitki przy karnym i tak nie było szansy zdążyć, bo Buchal wybił nogami prosto pod nogi Kante.
No i potem zaczyna się Klemenz show. Wybita piłka pod nogi Novikovasa, do tego ucieka przed piłką Vukan i "doskok" Burego jest taki, jakby bał się, że mu Litwin nogę urwie.

Co robił przy szóstym golu Janicki to ja nie wiem, a siódma to jest ....a kompromitacja całej formacji obronnej.

Legia wykorzystała to, co miała i miała jeszcze więcej, ale przed dwucyfrówką ratowała nas bramkarz. Myśmy po raz kolejny sami sobie strzelali gole, co albo jest winą tego, że CHCIELI tak zagrać, albo w ich łbach jest taki roz......., że już sami nie wiedzą, co mają na tym boisku robić. Ludzie, ....a praktycznie wszyscy po trzydziestce, z setkami meczów w tej buraczanej lidze.
Odpowiedz cytując