Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2019, 21:25
Kompromitacja.

Przegrane derby to był koniec tej drużyny. Mentalnie już nie istnieją.

Długo broniłem Stolarczyka, ale nic nie tłumaczy żenady, którą dzisiaj zaprezentowali. Jak zobaczyłem skład to już wiedziałem, że będzie bardzo źle. Klemenz na defensywnym? Mało to się ośmieszał na tej pozycji na wiosne? Mieliśmy przyzwoity środek obrony Klemenz + Janicki. Szału nie było, ale jakiś poziom trzymali to kombinuje Stolarczyk zamiast wrócić do tego co w miarę funkcjonowało.

Za to co dzisiaj Chuca pokazał to osoba go polecająca powinna wpłacić do klubowej kasy co najmniej równowartość jego miesięcznej wypłaty.

Najgorsze, że nie bardzo widzę co możemy zmienić żeby było lepiej? Zmiana trenera? Myślę, że jeżeli nie mamy nikogo konkretnego na oku to trzeba dać Stolarczykowi popracować jeszcze dwa tygodnie do przerwy reprezentacyjnej i jeżeli nie będzie drastycznej poprawy to podziękować za współpracę i zatrudnić osobę, którą znajdziemy przez ten czas.

Jedyny plus jest taki, że pomimo żenujących wyników nasza sytuacja w tabeli jest "tylko" zła przez co nie musimy wykonywać nerwowych ruchów.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując