Wyświetl pojedynczy post
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2019, 20:02
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Na podłogę to można spaść ze śmiechu z twoich wypocin, gdzie porównujesz budżet Piasta do Wisły i przez to uważasz, że w tym momencie mamy większe możliwości niż Piast.

W śpiączce byłeś przez ostatnie półtora roku gdzie jeszcze w zimie codziennie czytaliśmy czy wystartujemy na wiosnę czy nie?

W wywiadach Obidziński dalej bije na alarm, że sytuacja jest bardzo ciężka a ty piszesz z żalem, że Piast ma 25mln budżetu, a Wisła 30 i Piast zdobył mistrza a Wisła grupa spadkowa. Hmm Jak to możliwe? W takim razie my już powinniśmy być w LM skoro mamy większy budżet od nich!

Argument o tym, że załamana to może być samotna Matka, a nie piłkarze jest równie żałosny. Jakiś jełop kiedyś palną taką głupotę i teraz grono osób powtarza te bzdury zamieniając tylko samotną matkę na dziecko chore na raka, małżeństwo którym się spalił dom, albo kobietę która dała dupy murzynowi i ma AIDS

Tak, w momencie kiedy podpisujesz kontrakt przekraczający 30tys miesięcznie automatycznie zamieniasz się w cyborga i absolutnie nic Cię nie rusza.
1. Pokaż mi miejsce, gdzie napisałem, że uważam iż mamy większe możliwości niż Piast.

2. Tak wiem, mogło nas nie być. Kontynuujmy to przez następne lata i wspominajmy po kolejnych porażkach, to rozwija. Można tak pisać naprawdę bez końca i usprawiedliwiać dosłownie wszystko.

3. Pokaż mi miejsce, gdzie mam żal o grupę spadkową. Wrzucenie w wypowiedź LM - szkoda komentarza.

4. Na pewno wszyscy, którzy mają sytuację jak wymienieni przez ciebie chcieliby za te 30k czuć tę presję co piłkarze. Jak oni z kolei potrzebują wsparcia, to spokojnie stać ich, aby sobie takie zapewnić. Poczytaj sobie wywiady z Ferdinandem czy Filipe Luisem, którzy mimo tego, że sami są piłkarzami, mają kryczyczne podejście do współczesnych graczy. Takich przypadków było więcej i nie musiał to być żaden "jełop".
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując