Gunner1906 napisał(a):

Na podłogę to można spaść ze śmiechu z twoich wypocin, gdzie porównujesz budżet Piasta do Wisły i przez to uważasz, że w tym momencie mamy większe możliwości niż Piast. 
W śpiączce byłeś przez ostatnie półtora roku gdzie jeszcze w zimie codziennie czytaliśmy czy wystartujemy na wiosnę czy nie?
W wywiadach Obidziński dalej bije na alarm, że sytuacja jest bardzo ciężka a ty piszesz z żalem, że Piast ma 25mln budżetu, a Wisła 30 i Piast zdobył mistrza a Wisła grupa spadkowa. Hmm Jak to możliwe? W takim razie my już powinniśmy być w LM skoro mamy większy budżet od nich!
Argument o tym, że załamana to może być samotna Matka, a nie piłkarze jest równie żałosny. Jakiś jełop kiedyś palną taką głupotę i teraz grono osób powtarza te bzdury zamieniając tylko samotną matkę na dziecko chore na raka, małżeństwo którym się spalił dom, albo kobietę która dała dupy murzynowi i ma AIDS
Tak, w momencie kiedy podpisujesz kontrakt przekraczający 30tys miesięcznie automatycznie zamieniasz się w cyborga i absolutnie nic Cię nie rusza.
|
1. Pokaż mi miejsce, gdzie napisałem, że uważam iż mamy większe możliwości niż Piast.
2. Tak wiem, mogło nas nie być. Kontynuujmy to przez następne lata i wspominajmy po kolejnych porażkach, to rozwija. Można tak pisać naprawdę bez końca i usprawiedliwiać dosłownie wszystko.
3. Pokaż mi miejsce, gdzie mam żal o grupę spadkową. Wrzucenie w wypowiedź LM - szkoda komentarza.
4. Na pewno wszyscy, którzy mają sytuację jak wymienieni przez ciebie chcieliby za te 30k czuć tę presję co piłkarze. Jak oni z kolei potrzebują wsparcia, to spokojnie stać ich, aby sobie takie zapewnić. Poczytaj sobie wywiady z Ferdinandem czy Filipe Luisem, którzy mimo tego, że sami są piłkarzami, mają kryczyczne podejście do współczesnych graczy. Takich przypadków było więcej i nie musiał to być żaden "jełop".