Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2019, 14:43
guardian_angel napisał(a):Wyświetl post
Wyzywanie Stolarczyka czy Boguskiego nazywasz poglądami? Jeśli tak no to ok - za takie poglądy innych kolegów moderacja powinna banować. Zresztą to nie są żadni koledzy, co nie potrafią po 2-3 w zasadzie planowych przegranych zachować się jak kibic. Nadal jestem całym sercem za Stolarczykiem, szlag mnie trafia jak widzę kolejny SFG w wykonaniu Sadloka, ale potrafię docenić że lepszego obrońcy na lewe skrzydło nie mamy, serce mi się raduje jak widzę Boguskiego, który wraca za z góry przegraną akcją z czterema rywalami przed pustą bramką, czy pamietam poprzedni sezon Drzazgi na tyle, by gorąco wierzyć w jego odblokowanie się - więc tak, mam moralne prawo obrazić jednego czy drugiego, bo kulturalne czy merytoryczne słowa do takiego łba i tak nie trafią.

Dla tych wszystkich co tak lubią maksymalnie zjechać jednego czy drugiego piłkarza mam radę - przypomnijcie sobie co grał Kostal czy Kolar na początku. Jakim łamagą był Imaz. Teraz to zawodnicy, którzy byliby zbawieniem.
To znaczy do kogo piszesz? Mnie równiez sie nie podoba obrazanie trenera/piłkarzy inwektywami. Szczególnie po przegranych meczach.

Ale pytanie dotyczyło obrażania innych kolegów z forum. Czy odpowiesz na to pytanie? Czy bany dla tych którzy nie moga unieść ciśnienia tez powinny byc rozdawane?

btw
Krytyka trenera nie jest obrażaniem. Trener jest osobą publiczną a jego praca podlega ocenie. Jeśli nie ma tam inwektyw, chamstwa to nie jest to obrażanie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując