Wyświetl pojedynczy post
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2019, 09:37
Kontuzje,zawodnicy bez formy,złe ustawianie się,brak zaangażowania,to wszystko wina piłkarzy....klubu...zarządu...braku pieniędzy...tylko nie Stolarczyka.Krzyczące C jak mohery w kościele "Wisła grać ...mać:,i po chwili "trener jesteśmy z Tobą"...
Wiem,że odeszło paru zawodników ,ale stosunku do składu poprzednich derbach ,meczu z Lechem,Koroną,Legią tak naprawdę to Peszko i Kolar?W obronie Pietrzak,ale dla mnie to nie jest jakąs mega strata.Trzaba zuważyć ,ze tez kilku doszło,więc to nie jest tak,ze tamten skład a obecny to przepść i juz nie mówię o powtarzaniu tamtych wyników ,tylko teraz to my je powtarzamy,ale na drugim końcu osi...
Dawniej jak zawodnicy łapali kontuzje,(np. za Smudy,albo Petrescu),to winny był sztab odpowiedzialny za przygotowanie i trener.
Jak byli bez formy to trener przygotowania fizycznego i trener.
Jak się ustawiali w obronie(nota bene obronie która w tamtym roku traciła chyba najmniej bramek),tracili bramki enty raz po stałych fragmentach wina była...trenera.
Jak zawodnicy nie pokazywali zaangażowania,to wina była piłkarzy i trenera.
Nie mówię juz o ofensywie,konstruowaniu akcji,zmianach(Wojtkowski kara za wypowiedź po Lechu?"Gramy tak jak każe trener")
Teraz trener nie ponosi za nic odpowiedzialności,więc po co w ogóle On nam?
I nie chodzi mi już o zwalnianie,ale obarczanie i tłumaczenie obecnej sytuacji naszej w grupie,jakości gry i postawy na boisku wszystkim,tylko nie Jego błędami.
No może jeszcze powinni przestać płacić zawodnikom,żeby sytuacja była podobna do tej z zeszłego sezonu
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 20.10.2019 o godz. 14:19.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując