Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2019, 09:40
Piast zagrał dobry mecz ale nic wiecej. Ma wyćwiczone stałe fragmenty gry których np My nie mamy. W temacie w trenerze zapytałem jak my wyglądamy na tym tle. Wygladamy tragicznie, po stałych fragmentach gry strzelilismy 2 gole czyli NAJGORZEJ w całej lidze.

Do tego mamy najwięcej kontuzjowany piłkarzy i najwięcej razy zgubilismy piłkę pod naszym polem karnym. Patrząc logicznie nie ma za wiele argumentó ZA trenerem.

Mnie cieszy jedno. We wczorajszym meczu nie bawilismy sie w rozgrywanie piłki od bramkarza, więc nie zgubilismy jej pod naszym polem karnym. Zmiany (z musu?) ale jednak przemeblował zespół. Zagraliśmy na 2 napastników i gorzej nie było z przodu niż w taktyce "męczenia buły".

Przegralismy, bo przy dosrodkowaniach gubilismy krycie. Ale ja widze postep. Trener wreszcie przemyslał nasze błedy i próbuje zmian. Teraz niestety trzeba czasu.

Na szybko do poprawy:
- stałe fragmenty w ataku. Trzeba strzelić od czasu do czasu gola z roznego, co ustawi mecz. Teraz jesteśmy najgorsi w tym elemencie
- ustawianie sie w naszym polu karny w defensywie przy dośrodkowaniach. Bez łatwych goli dla rywali.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując