Wyświetl pojedynczy post
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2019, 22:18
Ałgaja napisał(a):Wyświetl post
Fakty są takie, że nie są to ciągle te same osoby.

Gdy rozwiązano kontrakt z Owczarzak w październiku czy listopadzie 2017 roku to General Menagerem drużyny był Łukasz Kwaśniewski, a w Zarządzie TS były takie gwiazdy jak Marzena, Dukat, Szymański, no i Kwaśniewski i Michlowicz. Żadnej z tych osób nie ma już w TS.
Gburczyk weszła do zarządu TS dopiero w czerwcu 2018 roku i tak naprawdę obecnie ona została na placu boju o koszykówkę, bo drużyna obecnie nie ma GM.
Nie pisałem, że są wszystkie osoby są te same. Dla mnie osobą mającą najwięcej do powiedzenia w sprawie koszykówki przed i po ostatnich wyborach była ta sama osoba. Może rzeczywiście dalej w przeszłość niż lato 2018 w zarządzie p. Gburczyk nie było, ale z tego co słyszałem była to bardzo bliska koleżanka Marzeny więc chyba miała mocny wpływ na sekcję. Z drugiej strony nie wiadomo czy jej przyjaciółka nie wprowadzała w błąd. Chyba za mało wiemy żeby napisać, że jest odpowiedzialna za błędy sprzed dwóch lat. Z tego się wycofuję. Ale chyba też nie wiemy na tyle dużo, żeby napisać z pewnością, że ludzi odpowiedzialnych już w klubie nie ma.

Na pewno z kolei wiemy, że obecny zarząd TS zgłaszając drużynę do rozgrywek wiedział, że nie ma na to pieniędzy zapewnionych i z tego co podobno mówił sam prezes nie była to decyzja jednomyślna. Także za obecny brak środków odpowiedzialni są na pewno ludzie z obecnego zarządu. A z tego co czytałem to brakuje duże kilkaset tysięcy i to że uzbieramy 150 tysięcy wcale nie oznacza, że drużyna dogra do końca sezonu.
Odpowiedz cytując