Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2019, 15:55
Ja Wy możecie się kłócić o Jadczaka? Przecież to jest żałosne! Większych problemów nie mamy? Nie wiem co nim kierowało i mam to w dupie - zapewne kariera co w zasadzie trudno potępiać. Nie mam go ani za kogoś kto Wisłę pogrążył ( bo to chyba było już mało możliwe) ani za kogoś kto był tej Wisły zbawcą. Natomiast wiem jedno - problemem nazwijmy to około-stadionowym w dniu dzisiejszym nie jest Jadczak tylko przygłupy, które dalej wieszają szmaty z PDW. Wydawałoby się, że po tym co wyszło na światło dzienne osoby wspierające określone towarzystwo ( nie mylić z TS) znikną albo chociaż zamilkną ale nie. Przecież to wieszanie szmat z pozdrowieniami dla ... szmat w zasadzie jest analogiczne z zakreślaniem nazwiska Neumanna po wysłuchaniu na taśmach w sumie prawdy, że wyborca KO jest zasadniczo debilem. Ten sam poziom akceptacji tego, że się jest traktowanym jak ....a przydrożna.
(Oczywiście pomijam tu problem biedy i dziadostwa bo tego chyba nie trzeba nikomu przypominać i analizować też nie ma za bardzo czego).
Ostatnio edytowane przez rafkur : 07.10.2019 o godz. 15:57.
Odpowiedz cytując