leszekpw napisał(a):

Mogę się założyć, że za parę spotkań będzie grupa spadkowa. O dobrą whiskey. Przyjmujesz zakład, czy strach Cię obleciał?
|
Najbliższe spotkania mamy z Piastem i Legią, nie będziemy w nich faworytami. Takie przejrzyste manipulacje możesz sobie darować. Uważasz ludzi za debili, czy sam kompletnie nie ogarniasz co się dzieje?
Mamy plagę kontuzji i trudny terminarz, więc bardzo prawdopodobne że przesuniemy się w dół tabeli. Miałoby to znaczenie gdyby sezon się kończył, a nie był na samym początku, zwłaszcza że wszyscy solidarnie trzymają dystans. Na tym etapie nie wiadomo nawet kto o co gra. Legia jest poza pierwszą ósemką, ale raczej będzie walczyła o mistrzostwo.
Nie ma znaczenia czy w najbliższych trzech kolejkach będziemy w grupie spadkowej. Liczy się gdzie będziemy na koniec sezonu.
Cracovia w tamtym sezonie przez długi okres zamykała tabelę, a skończyła na miejscu pucharowym.
Biorąc to wszystko pod uwagę - czego się mam bać? Z kim zakładać? Z histeryzującą po przegranym rezerwowym składem meczu ....ą w internecie? Stać Cię w ogóle na dobre whisky? Takie nie kosztuje 200 zł. Mam się założyć się z internetowym trollem o 1000 zł na zasadzie że jak ja przegram, to zapłacę bo mam honor, a jak ty przegrasz to na bank nie zapłacisz?

Jasne, dzieciaku.
Zmieniłeś temat z histerii: "cały świat się z nas śmieje" którą wywołałeś, więc rozumiem, że temat umarł?
Tak naprawdę Stolarczyk nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o bandę oderwanych od rzeczywistości, roszczeniowych przygłupów. To nie jest jakaś nowa sytuacja, przerabialiśmy ją już 40 razy. Gdyby na miejscu Stolarczyka był Sobolewski tak samo by to wyglądało. Wiem bo pamiętam co tutaj pisano na temat Sobola kiedy był trenerem tymczasowym, albo kiedy zwolniono Carillo i grupa miejscowych debili usrała sobie w swoich małych móżdżkach że to jego wina, że pod nim kopał dołki. Te posty wciąż istnieją.
Są tutaj mentalni gówniarze którzy każdą przegraną traktują jak osobistą zniewagę i mają w dupie sytuację klubu, tak jak byli wcześniej. O ile za czasów Cupiała, kiedy jeszcze była kasa miało to jakiś sens (na pewno nie było mądre), to przy Boguskim grającym na prawej obronie z konieczności robi się komedia.
Z Piastem nie będziemy faworytem nawet jak wszyscy wrócą do zdrowia. Wczoraj na miękko sklepali Legię, akurat oglądałem, aktualnie nie nasz poziom. Oni pewnie zawalczą minimum o puchary, Fornalik znowu ich dobrze ustawił.
Ten sam Fornalik który dwa lata temu bronił się z nimi przed spadkiem.