Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2019, 11:21
guardian_angel napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się powtarzać tego co napisałem w temacie o Stolarczyku.

Ja bardziej o meczu - Jean Carlos ma dziwną łatwość mijania rywali, wczoraj parę razy bardzo ładnie na skrzydle pociągnął pod bramkę. Jego babola oceniał tym razem nie będą, bo przytrafił się w momencie, gdy morale drużyny było i tak na dnie.
Niech go Stolarczyk wystawi w ataku. Prawdopodobieństwo że tam poda piłkę rywalowi ma najmniejsze konsekwencje dla zespolu. Jednocześnie tak jak pisze kolega wyżej, ma atuty które można wykorzystać. Jak ma tam grać Zdybowicz czy Drzazga to gorzej i tak nie będzie.

Co do samego wyniku- nie ma co z niego dużo wyciagac. Do stanu 0-2 byliśmy wyrównanym rywalem absolutnie nie zasługującym na porazke. Potem mecz się dla nas skończył co zresztą było do przewidzenia. Sama porażka w tych rozmiarach zawsze boli, ale często nie ma wpływu na zespół. Ostatnio 0-4 przegrał Sobolewski a potem wrócił na ścieżkę wygranych.

Bardziej niż wynik martwią mnie kolejne kontuzje i kartki. Choć zastanawiam się czy ten odpoczynek Saviceviciowi dobrze nie zrobi. Niech wychodzi z lawki, bo dotychczas wtedy jest najpozyteczniejszy dla zespołu.
Odpowiedz cytując